marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Samsung in športniki iz celega sveta s “Himno” v čast OI Rio 2016


27.07.2016
Objavil: Dare Gliha

Manj kot dva tedna pred pričetkom poletnih olimpijskih iger Rio 2016 je podjetje Samsung Electronics, sicer tudi globalni sponzor olimpijskih iger, predstavilo »Himno«. Pesem, katere namen je združevanje ljudi in preseganje omejitev, ki jih predstavljajo geografske meje, je sestavljena iz delov različnih državnih himen, ki so združeni v eno skupno himno sveta. Pesem v oglasu prepevajo športniki in športni oboževalci iz celega sveta.

Prve vrstice “Himne” zapoje mlado dekle iz Avstralije, ki drži Samsung Galaxy S7 edge in prepeva himno Bocvane. Sledijo pevski vložki iz različnih himen, ki jih pojejo športniki in oboževalci po celem svetu in tako tvorijo novo, združeno in vsem skupno himno. Vse zabeležijo s telefoni Samsung Galaxy S7 edge, ki odražajo inovativnost mobilnih naprav in tehnologij Samsung, ki s pomočjo globokih, neomejenih povezav pripomorejo k bolj povezanemu in združenemu svetu.

“Ta pesem odraža vrednote in prizadevanja naše blagovne znamke, saj skušamo s pomočjo tehnologije in brezmejne komunikacije premagati geografske omejitve,” je dejala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega trženja poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung, in dodala: “Športniki in oboževalci iz različnih koncev sveta pojejo eno združeno himno in si tako delijo vsem skupen občutek ponosa in enotnosti. Hkrati slavijo tudi skupen napredek, ki je tudi ključni element, ki prispeva k veličini olimpijskega duha.”

V oglasu nastopa in prepeva šest vrhunskih športnikov, ki imajo poleg odličnih športnih rezultatov in zmag skupne tudi prav posebne zgodbe o tem, kako so sami premagali ovire na poti do uspeha in kako jim je to pomagalo pri napredovanju in doseganju zastavljenih ciljev. Ti športniki so:
• Tom Daley (Velika Britanija, skoki v vodo) – bronasta medalja na OI London 2012
• Alysia Montano (ZDA, atletika) – OI London 2012, 5. mesto na 800 m
• Arnaud Assoumani (Francija, Paraolimpijske igre, atletika) – POI London 2012, 2 srebrni medalji za troskok in skok v daljino; POI Peking 2008, zlata medalja za skok v daljino; POI Atene 2004, bronasta medalja za skok v daljino
• Margret Rumat Rumat Hassan (Južni Sudan, atletika)
• Shelley Watts (Avstralija, boks)
• Gabriel Medina (Brazilija, deskanje na vodi) – Svetovni prvak 2014

“Himna” predstavlja nadaljevanje Samsungove globalne kampanje v čast olimpijskih iger Rio 2016, s katero častijo dosežke uspešnih in vztrajnih športnikov iz celega sveta. Kampanja se je pričela v začetku leta 2016, ko je Samsung predstavil kratek dokumentarni film z naslovom “A Fighting Chance”. V filmu so predstavljene zgodbe štirih navdušujočih športnih talentov iz različnih držav ter ovire in prepreke, s katerimi se spopadajo na poti do olimpijskih iger in tega, da njihove države postanejo del športne zgodovine. Sledil je spot “The Chant,” ki časti osebni napredek, dosežke in tudi napravi Galaxy S7 edge in Gear IconX, ki lahko športnikom in oboževalcem pomagata pri premagovanju razdalj in ohranjanju povezanosti.

Več informacij o sodelovanju podjetja Samsung Electronics na Olimpijskih igrah Rio 2016 se nahaja na spletni povezavi www.samsungmobilepress.com/Olympics/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki