marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Samsung in oblikovalec Nicholas Kirkwood predstavila ekskluzivne dodatke za Galaxy Note 3


20.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics in priznani londonski oblikovalec čevljev Nicholas Kirkwood sta na londonskem tednu mode (London Fashion Week, LFW) predstavila ekskluzivne dodatke za Samsungov najnovejši mobilni izdelek Galaxy Note 3.

Dodatki bodo okrašeni s Kirkwoodovim značilnim vzorcem chevron, na voljo pa bodo v dveh barvah: belo-črni in črno-beli. Naprodaj bodo po vsem svetu v različnih spletnih in prestižnih modnih trgovinah. To je prva serija Samsungovih dodatkov v sodelovanju s Kirkwoodom, kmalu ji bodo sledili novi za še druge izdelke Galaxy.

Poleg vrhunskih dodatkov je Nicholas Kirkwood, ki je letos tudi kreativni direktor londonskega tedna mode, oblikoval Samsungov Galaxy VIP prostor v kulturnem središču Somerset House. Oblikovanje prostora v treh barvah je spoj arhitekturno drznih nadstropij in sten z vgrajenimi zasloni, okrašenimi s Kirkwoodovim značilnim vzorcem chevron, ki krasi tako dodatke za Galaxy Note 3 kot oglaševalska gradiva po vsem londonskem tednu mode.

Samsungov Galaxy VIP prostor je bil opremljen tudi z zrcalnimi pulti in optičnimi zasloni v obliki diamanta, na katerih so se obiskovalci lahko poigrali s številnimi novimi izdelki, še preden bodo ti sploh na voljo v prodajalnah, kot sta Galaxy Gear in Galaxy Note 3. VIP prostor je bil v času LFW namenjen tudi raznovrstnim dogodkom ter različnim blogerjem in medijem. Blogerji in mediji so lahko uporabljali Samsungove računalnike, imeli pa so tudi dostop do brezžičnega interneta in prostor za snemanje izjav.

Samsung se je že drugo leto zapored povezal z British Fashion Councilom (BFC) in bil uradni sponzor LFW, ki ga je London letos gostil od 13.—17. septembra. Samsungove vrhunske mobilne naprave, med katerima sta Galaxy Note 8.0 in Galaxy S4 Zoom, so bile postavljene po vseh prizoriščih, tudi v novinarskih ložah in na informacijskih točkah, uporabljali pa so jih tudi glavni organizatorji LFW in nekateri člani osebja.

Galaxy Gear je pripomoček, ki bo postal prava modna ikona in prva naprava, ki bo resnično premostila vrzel med tehnologijo in modo. Galaxy Gear je združljiv s pametnim telefonom Galaxy Note 3, najnovejšo nadgradnjo v liniji Galaxy Note, ki je tanjši, lažji, ima večji zaslon, dlje časa trajajočo baterijo in izboljšano pisalo S Pen.

Nicholas Kirkwood je povedal: »Navdušen sem, da lahko že drugič sodelujem s Samsungom in ustvarim ekskluzivne dodatke za Galaxy Note 3. Pri oblikovanju ohišja sem iskal nekaj, kar bo izžarevalo tako kakovost kot kreativnost Samsunga, obenem pa tudi odsevalo moje oblikovne značilnosti londonskega tedna mode.«

Younghee Lee, izvršni podpredsednik Globalnega marketinga, IT in mobilnih komunikacij pri Samsungu, dodaja: »Tehnologija je vse bolj povezana z ustvarjalnim procesom modnih oblikovalcev in umetnikov, ki naše izdelke še dodatno obogatijo. Samsungovo sodelovanje z Nicholasom Kirkwoodom, ustvarjalnim genijem in priznanim oblikovalcem čevljev, je obrodilo sadove z dodatki za Galaxy Note 3, ki bodo našim modno naravnanim kupcem resnično polepšali življenje. Mislim, da to partnerstvo prinaša navdušujočo dodatno dimenzijo našemu sodelovanju na letošnjem tednu mode v Londonu. Komaj smo čakali, da izvemo, kaj si o tem mislijo obiskovalci naših VIP prostorov v Somerset House.«

Zadnje partnerstvo potrjuje vse večji preplet mode in tehnologije, ki za Samsung ni edini, saj je sodeloval že na lanskem LFW, na modnih dogodkih Fashion Fringe ter Vogue Fashion’s Night Out in z oblikovalcem moških oblek Spencerjem Hartom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki