marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Samsung in HTC ponujata Android 4.4 KitKat


27.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung in HTC sta pričela z sejanjem Androida različice 4.4 KitKat za svoja mobilnika Galaxy S4 Google Play Edition in HTC One Google Play Edition.

En izmed razlogov, da se uporabniki odločajo za različici GPE je obljuba, da bodo nadgradnje potekale vzporedno z Googlovimi napravami Nexus. To pot pa so pri Samsungu in HTC-ju pravzaprav prehiteli Google, saj Android 4.4 še ni na voljo za vse naprave Nexus.

Iz HTC so sporočili, da je nadgradnja velika 305 MB, tisti uporabniki, ki so si to različico že namestili, pa že poročajo o opazni pohitritvi telefona in zmanjšanju zatikanja.

Poleg HTCja, Samsunga in Googla je taka naprava še Motorolin Moto X. Tako so sedaj to edine naprave, ki imajo opcijo namestitve najnovejše različice Androida 4.4 KitKat. Če si lastite katerega izmed omenjenih mobilnikov preverite v nastavitvah, če vaš mobilnik že lahko nadgradite na novo različico.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki