marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Samsung in Holiday Inn pripravljena na olimpijske igre v Londonu


26.07.2012
Objavil: Thomas Bergant

Družba Samsung Electronics Co., vodilno globalno podjetje na področju digitalnih medijev in tehnologij digitalne konvergence, je objavilo celovito ponudbo inovativnih hotelskih storitev za goste hotela Holiday Inn London Stratford City, ki se nahaja v neposredni bližini Olimpijskega parka v Londonu.

Gostje hotela Holiday Inn bodo v času olimpijskih iger deležni naprednih hotelskih storitev, možnosti upravljanja z nastavitvami vseh sistemov v sobi ter posebnih izdaj olimpijskih novic.

Samsung je napredne in inovativne storitve za hotelske goste oblikoval v sodelovanju s partnerskim podjetjem Fingi Inc., veriga hotelov Holiday Inn, ki sodi med najbolj prepoznavne blagovne znamke skupine InterContinental Hotels Group Plc (IHG), pa je tudi uradni ponudnik naprednih hotelskih storitev na olimpijskih igrah London 2012. Gostom hotela Holiday Inn bodo na voljo pametni mobilni telefoni GALAXY S III, opremljeni z mobilno aplikacijo, s katero bodo lahko v celoti upravljali s sistemi povezljivosti in nadzora sobe. Aplikacija Holiday Inn for Android bo na voljo za prenos tudi za druge mobilnike s sistemom Android, gostom hotela pa bo omogočila napredno upravljanje s sobo in povezanimi storitvami. Uporabniki te aplikacije bodo lahko uporabljali funkcije rezervacije sobe, hitre prijave in odjave v/iz hotela, vse storitve sobne strežbe, čistilne službe ter drugih služb. Gostje bodo prek mobilnega telefona lahko upravljali s klimatskim sistemom sobe in nastavili želeno temperaturo, v sobi pa bodo prevzeli tudi nadzor nad upravljanjem televizorjev in drugih avdio-video naprav ter osvetlitvijo. Mobilni telefon GALAXY S III, ki bo med drugim opravljal še funkcijo ključa sobe, bo uporabnikom služil tudi kot podaljšek sobnega telefona, ko se bodo nahajali zunaj hotela. V sklop rešitve je vključena še ponudba lokaliziranih vsebin in informacij o olimpijskih igrah, skupaj z najnovejšimi novicami ter rezultati. Podprte bodo tudi različne druge storitve, v neposredni povezavi s samo lokacijo uporabnika v olimpijskem mestu. Omenjene storitve bodo sprva namenjene t. i. VIP gostom hotela Holiday Inn London Stratford City, ki bodo nastanjeni v eni izmed 40 sob, opremljenih z novo hotelsko rešitvijo.

»Kot hotelski gost želite imeti vse storitve hitro dostopne, sedaj pa uporabnikom omogočamo še nekaj več, in sicer povsem enostaven in intuitiven dostop do storitev. V sodelovanju s podjetjem Fingi smo še nadgradili uporabniško izkušnjo, ki jo ponuja pametni mobilni telefon GALAXY S III. Gostje hotela Holiday Inn bodo lahko olimpijske igre v Londonu doživeli na prav poseben, še nikoli prej viden način,« je povedal Bumcoo Cho, vodja ekipe poslovnih rešitev na oddelku Mobile Communications Division v podjetju Samsung Electronics.

»V naslednjih tednih bo London priča premagovanju rekordov, deljenju izkušenj in druženju olimpijske družine. Veseli nas, da bomo svojim gostom v času olimpijskih iger ponudili napredno hotelsko izkušnjo, ki smo jo s Samsungovo pomočjo naredili še posebej personalizirano in bogato. Ob uporabi najnovejšega mobilnega telefona GALAXY S III uporabnikom obljubljamo tudi najbolj povezane Olimpijske igre vseh časov,« je povedal Chris Hale, vodja projekta London 2012 v InterContinental Hotels Group.

Hotel Holiday Inn London Stratford City je tudi prvi hotelski objekt izven Azije, ki je deležen te napredne hotelske rešitve. Družbi Samsung in Fingi sta podobno implementacijo že opravili v hotelu Aloft Hotel v Bangkoku, ki je kot prvi na svetu ponudil inovativno uporabo tehnologij in upravljanja vseh sobnih sistemov ter naročanja hotelskih in povezanih storitev prek mobilnega telefona GALAXY S II.

Kombinacija izdelkov in storitev za popotnike, ki je na voljo skupaj z mobilnim telefonom Samsung GALAXY S III, predstavlja nov in revolucionaren pristop k hotelskemu gostovanju. Hoteli lahko sedaj strankam ponudijo napredno platformo, ki skrbi za vse funkcije v pametnih sobah ter komunikacijo s ponudniki najrazličnejših storitev. Gostje hotela Holiday Inn bodo do naprednih storitev dostopali prek aplikacije na mobilnem telefonu Samsung GALAXY S III, ki je povezan s hotelskim informacijskim sistemom, hotelsko prodajalno, telefonsko centralo in drugimi storitvami, ki višajo zadovoljstvo hotelskih gostov. Uporabniška izkušnja, ki se bistveno ne razlikuje od upravljanja s pametnim telefonom, bo ob širitvi ponudbe storitev v sobi ponudila priložnost dodatnega zaslužka hotelom.

»Samsung je sponzor Olimpijskih in Paraolimpijskih iger, zato želi svoje inovativne rešitve in storitve predstaviti tako uporabnikom kot tudi hotelskim verigam. S tem ne ustvarjamo le novega olimpijskega partnerstva, temveč smo tudi v prihodnje zavezani k ponujanju naprednih mobilnih komunikacijskih rešitev in storitev,« je povedal Seokpil Kim, predsednik in izvršni direktor Samsung Electronics Europe.

Samsung je že od leta 1997 uradni svetovni olimpijski sponzor mobilnih komunikacij, saj ponuja brezžično telekomunikacijsko opremo organizatorjem olimpijskih iger. S svojo telekomunikacijsko infrastrukturo Samsung atletom omogoča enostavnejše deljenje svojih izkušenj z družino in prijatelji po svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki