marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Samsung je na sejmu Mobile World Congress 2013 prejel nagrade GSMA Awards


28.02.2013
Objavil: Thomas Bergant

Samsung je še enkrat več dokazal, da je vodilni proizvajalec mobilnih naprav, saj je prejel številna priznanja za svoje izdelke in odlično uporabniško izkušnjo:

• Proizvajalec leta: Samsung Electronics
• Najboljši pametni telefon: Samsung GALAXY S III
• Najboljša mobilna naprava iz segmenta potrošniške elektronike: Samsung GALAXY Camera

Samsung Electronics Co, Ltd., vodilno podjetje na področju digitalnih medijev in tehnologij digitalne konvergence, je od organizacije GSM Association že drugo leto zapored prejelo dve najprestižnejši nagradi v industriji. Stroka je družbo Samsung označila za vodilnega proizvajalca mobilnih naprav, GALAXY S III pa je postal najboljši pametni telefon preteklega leta. Dogodek Global Mobile Awards s podelitvijo nagrad je potekal v sklopu sejma Mobile World Congress.
Strokovna žirija je Samsung prepoznala kot vodilnega proizvajalca mobilnih naprav. Ta naziv si je družba zaslužila na račun stalnega inoviranja ter najširše ponudbe mobilnih izdelkov v industriji, s katerimi je v lanskem letu postala tudi največji proizvajalec mobilnih telefonov na svetu.
Samsung GALAXY S III je prejel nagrado za najboljši pametni telefon, priznanje organizacije GSM Association pa si je prislužil na račun zmogljivosti in odličnega odziva s strani uporabnikov. GALAXY S III je Samsungov najboljši telefon ta hip, od svoje predstavitve pa je prepričal že več kot 40 milijonov kupcev po vsem svetu in s tem tudi postal najhitreje prodajana Samsungova naprava v zgodovini podjetja. Telefon GALAXY S III združuje naravno upravljanje z vrsto funkcionalnosti in odličnimi zmogljivostmi ter najboljšo uporabniško izkušnjo ta hip.
Strokovna žirija je v kategoriji najboljša mobilna naprava iz segmenta potrošniške elektronike nagrado podelila pametnemu fotoaparatu Samsung GALAXY Camera. Ta na področje fotografije prinaša napredno povezljivost, saj se zna kompaktni fotoaparat, ki zajema odlične posnetke, povezati tako v mobilna omrežja 3G/4G kot tudi v brezžična omrežja Wi-Fi. Enostavnost upravljanja in izjemno odzivnost fotoaparata zagotavlja operacijski sistem Android 4.1 (Jelly Bean). GALAXY Camera tako odgovarja zahtevam uporabnikov, ki si želijo pametnejši fotoaparat, s katerim bodo lahko enostavno urejali fotografije in jih hitro delili s prijatelji in znanci. Fotoaparat GALAXY Camera tako še poenostavlja zajem fotografij in video posnetkov ter njihovo deljenje kadarkoli in kjerkoli.
2012 je bilo pomembno leto za Samsung, saj je družba dosegla vrsto rekordov v mobilni industriji. Veseli nas, da je strokovna žirija prepoznala naše inovacije v številnih kategorijah. Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bi naši izdelki in storitve uporabnikom ponudili kar najboljšo mobilno izkušnjo,” je povedal JK Shin, vodja oddelka IT in mobilnih komunikacij v družbi Samsung Electronics.

Samsung na sejmu Mobile World Congress 2013 predstavlja številne inovacije, vgrajene v novo generacijo izdelkov, vsebin in storitev. Vse novosti so na voljo za ogled in preizkus na Samsungovem razstavnem prostoru v hali 3.
www.samsung.com

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co. je vodilno globalno podjetje na področju tehnologije, ki odpira nove možnosti ljudem od vsepovsod. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, bele tehnike, medicinskih naprav, polprevodnikov in tehnologij LED. Podjetje zaposluje 236.000 ljudi v 79 državah, v preteklem letu pa je ustvarilo 184,9 milijarde ameriških dolarjev prihodkov od prodaje. Za več informacij obiščite www.samsung.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki