marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Go bo ugasnjen avgusta
18.05.2022

Aplikacija YouTube Go je bila leta 2016 uvedena za trge v razvoju kot lažja alternativa običajni aplikaciji. Iz družbe sedaj sporočajo, da bo aplikacija v avgustu ugasnjena. Uporabniki aplikacije tako že dobivajo obvestila, naj preklopijo na običajno aplikacijo YouTube ali pa v brskalniku obiščejo spletno stran youtube.com.

slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

članki

Samsung Galaxy Z Flip dobiva nadgradnjo na One UI 4


07.01.2022
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil novico, ki bo razveselila številne uporabnike Galaxyja, saj bodo One UI 4 lahko uporabljali lastniki mobilnikov serije Note20, Galaxy S20 in Galaxy S10, hkrati pa tudi lastniki najnovejših zložljivih mobilnikov, med katere spada tudi originalni Galaxy Z Flip.

Posodobitev so prvi opazili uporabniki v Italiji in Švici, to pa pomeni, da bodo le-to kmalu prejeli tudi uporabniki v drugih regijah. Seveda uporabnikom ni potrebno čakati na samodejno posodobitev, saj lahko v nastavitvah tudi sami preverijo, ali je za njihov mobilnik že na voljo.

Android 12 s preobleko One UI 4 prinaša novo zasnovo vmesnika, bolj izpopolnjene pripomočke, izboljšan temni način in Always On Display. Tako kot kateri koli drug uporabniški vmesnik ima tudi izboljšano zasebnost in varnost s hitrimi preklopi in indikatorji zasebnosti, ko uporabljate kamero in mikrofon.

Samsung je s to potezo podaljšal uporabnost svojih starejših mobilnikov, kar mu bo verjetno tudi pomagalo, ko se bodo uporabniki dotičnih naprav odločali o menjavi za novejše mobilnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki