marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Samsung Galaxy Z Flip dobiva nadgradnjo na One UI 4


07.01.2022
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil novico, ki bo razveselila številne uporabnike Galaxyja, saj bodo One UI 4 lahko uporabljali lastniki mobilnikov serije Note20, Galaxy S20 in Galaxy S10, hkrati pa tudi lastniki najnovejših zložljivih mobilnikov, med katere spada tudi originalni Galaxy Z Flip.

Posodobitev so prvi opazili uporabniki v Italiji in Švici, to pa pomeni, da bodo le-to kmalu prejeli tudi uporabniki v drugih regijah. Seveda uporabnikom ni potrebno čakati na samodejno posodobitev, saj lahko v nastavitvah tudi sami preverijo, ali je za njihov mobilnik že na voljo.

Android 12 s preobleko One UI 4 prinaša novo zasnovo vmesnika, bolj izpopolnjene pripomočke, izboljšan temni način in Always On Display. Tako kot kateri koli drug uporabniški vmesnik ima tudi izboljšano zasebnost in varnost s hitrimi preklopi in indikatorji zasebnosti, ko uporabljate kamero in mikrofon.

Samsung je s to potezo podaljšal uporabnost svojih starejših mobilnikov, kar mu bo verjetno tudi pomagalo, ko se bodo uporabniki dotičnih naprav odločali o menjavi za novejše mobilnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki