marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Samsung Galaxy TAB že pri Mobitelu


08.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je v ponudbo uvrstil izjemno zmogljiv multimedijski tablični komunikator Samsung Galaxy TAB. Zanj je pripravil tudi Android aplikacijo Mobilna TV, ki je na voljo tudi za ostale mobitele s tem operacijskim sistemom.

Samsung Galaxy TAB bo v prihodnosti predstavljal tudi eno izmed prvih platform za ogled digitalnih izdaj slovenskih medijev, omogoča pa tudi dostop do izjemne količine programske opreme v Android Market. Poleg tega bo kupcem Samsung Galaxy TAB pri Mobitelu na voljo tudi Samsungova prodajalna aplikacij, svojo platformo za digitalno distribucijo programske opreme pa je zagotovil tudi Mobitel. Prva aplikacija za naprave z Android OS, ki je dostopna s prenosom s portala Planet, je prav Mobilna TV.

Ob tej priložnosti velja omeniti tudi posnetke visoke ločljivosti nHD, ki so že na voljo na mobilnem Planetu, njihovo število pa bo v prihodnje naraščalo. S tem želijo pri Mobitelu zagotoviti vrhunsko multimedijsko izkušnjo na naprednih napravah z visoko ločljivim zaslonom, med njimi je tudi Samsung Galaxy S, ki ga je Mobitel na slovenskem trgu predstavil premierno.

Samsung Galaxy TAB bo na voljo v Mobitelovi prodajni mreži v posebni ponudbi, skupaj z naročniškim paketom za zmogljiv Mobitelov mobilni internet, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev. Izhodiščna cena Samsung Galaxy TAB pri Mobitelu bo znašala 99 EUR, ob sklenitvi/podaljšanju paketa Internet neomejeno in z Izbiro NAJNAJ za 20 EUR mesečno. Paket Internet neomejeno vsebuje neomejen dostop do Mobitelovega mobilnega interneta, s tem pa bodo uporabniki Samsung Galaxy TAB deležni odlične uporabniške izkušnje, slednje pa bodo deležni tudi na svojih prenosnikih, računalnikih in drugih napravah z WiFi-vmesnikom. Samsung Galaxy TAB bo namreč lahko deloval tudi kot WiFi-vstopna točka, s povezavo v mobilni internet. Na ta način bodo lahko Mobitelovi naročniki z uporabo enega naročniškega razmerja in ene naročnine do interneta dostopali preko več naprav.

Samsung Galaxy TAB bo na voljo tudi v ostalih podatkovnih paketih, vse cene in pogoji nakupa pa bodo objavljeni na Mobitelovi spletni strani.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si in tehnik.mobitel.si, v Mobitelovih centrih ter v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki