marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Samsung Galaxy TAB z vedno aktualnimi informacijami na dotik pri Si.mobilu


08.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je kot prvi slovenski mobilni operater danes, 8. novembra, uporabnikom ponudil Samsung Galaxy TAB. Prvi tablični računalnik v Sloveniji, ki je prilagojen uporabi za mobilne storitve, je uporabnikom na voljo že za 199 evrov, pri čemer bodo prejeli tudi dveletni brezplačni dostop do digitalnih vsebin časnika Dnevnik. Uporabniki bodo tako lahko časnik prebirali prek edinstvene aplikacije popolnoma prilagojene Samsungovemu tabličnemu računalniku.

Priročna velikost, izjemna zmogljivost in zaslon na dotik so lastnosti, zaradi katerih je Samsung Galaxy TAB medijska naprava prihodnosti. Količine so omejene, zato Si.mobil svetuje uporabnikom, da se čim prej oglasijo v najbližjem Si.mobilovem prodajnem centru in si zagotovijo svoj tablični računalnik.

Ekskluzivna ponudba velja za vse nove in obstoječe naročnike, ki sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje na Si.mobilov paket Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev. V okviru ponudbe lahko kupijo Samsung Galaxy TAB za 199 evrov in obenem brezplačno prebirajo Dnevnik prek aplikacije na tabličnem računalniku kar dve leti. Uporabniki aktivirajo naročnino na časnik tako, da se registrirajo na Dnevnikovi spletni strani in v aplikacijo vpišejo enkratno unikatno kodo, ki jo dobijo ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja na Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev in nakupu Samsung Galaxy TAB. Akcija velja do 15. januarja 2011 oziroma do razprodaje zalog. Časnik Dnevnik je tako prvi slovenski časopis, ki je poskrbel tudi za svoje naročnike, ki želijo prebirati novice na tabličnih računalnikih, saj je zanje razvil posebno popolnoma prilagojeno aplikacijo.

Samsung Galaxy TAB
Tablični računalnik Samsung Galaxy TAB poleg edinstvene aplikacije za pregledovanje časnika Dnevnik odlikujejo naslednje lastnosti:
- priročna velikost z zaslonom 17,8 cm na dotik
- operacijski sistem android 2.2.
- vgrajen digitalni fotoaparat (3,2 milijonov točk) z avtomatskim ostrenjem in videokamera
- podpora za Flash 10.1
- Google aplikacije (Google Search, Google Mail, Google Maps, Google Talk in You Tube)
- spletna trgovina Android market™
- pregledovalnik in urejevalnik dokumentov Thinkfree
- priložene stereo slušalke in USB kabel

Več o ponudbi najdete tukaj.


Mobilni internet Freestyle
Paket Mobilni internet Freestyle je idealen za uporabnike, ki nameravajo mesečno prenašati velike količine podatkov in so nenehno na poti oz. z doma. V mesečno naročnino 30 evrov vključena količina podatkov 10 GB zadošča za nemoteno brskanje po internetnih straneh, prebiranje e-pošte, gledanja spletnih video posnetkov, fotografij itd.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki