marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Samsung Galaxy TAB z vedno aktualnimi informacijami na dotik pri Si.mobilu


08.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je kot prvi slovenski mobilni operater danes, 8. novembra, uporabnikom ponudil Samsung Galaxy TAB. Prvi tablični računalnik v Sloveniji, ki je prilagojen uporabi za mobilne storitve, je uporabnikom na voljo že za 199 evrov, pri čemer bodo prejeli tudi dveletni brezplačni dostop do digitalnih vsebin časnika Dnevnik. Uporabniki bodo tako lahko časnik prebirali prek edinstvene aplikacije popolnoma prilagojene Samsungovemu tabličnemu računalniku.

Priročna velikost, izjemna zmogljivost in zaslon na dotik so lastnosti, zaradi katerih je Samsung Galaxy TAB medijska naprava prihodnosti. Količine so omejene, zato Si.mobil svetuje uporabnikom, da se čim prej oglasijo v najbližjem Si.mobilovem prodajnem centru in si zagotovijo svoj tablični računalnik.

Ekskluzivna ponudba velja za vse nove in obstoječe naročnike, ki sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje na Si.mobilov paket Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev. V okviru ponudbe lahko kupijo Samsung Galaxy TAB za 199 evrov in obenem brezplačno prebirajo Dnevnik prek aplikacije na tabličnem računalniku kar dve leti. Uporabniki aktivirajo naročnino na časnik tako, da se registrirajo na Dnevnikovi spletni strani in v aplikacijo vpišejo enkratno unikatno kodo, ki jo dobijo ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja na Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev in nakupu Samsung Galaxy TAB. Akcija velja do 15. januarja 2011 oziroma do razprodaje zalog. Časnik Dnevnik je tako prvi slovenski časopis, ki je poskrbel tudi za svoje naročnike, ki želijo prebirati novice na tabličnih računalnikih, saj je zanje razvil posebno popolnoma prilagojeno aplikacijo.

Samsung Galaxy TAB
Tablični računalnik Samsung Galaxy TAB poleg edinstvene aplikacije za pregledovanje časnika Dnevnik odlikujejo naslednje lastnosti:
- priročna velikost z zaslonom 17,8 cm na dotik
- operacijski sistem android 2.2.
- vgrajen digitalni fotoaparat (3,2 milijonov točk) z avtomatskim ostrenjem in videokamera
- podpora za Flash 10.1
- Google aplikacije (Google Search, Google Mail, Google Maps, Google Talk in You Tube)
- spletna trgovina Android market™
- pregledovalnik in urejevalnik dokumentov Thinkfree
- priložene stereo slušalke in USB kabel

Več o ponudbi najdete tukaj.


Mobilni internet Freestyle
Paket Mobilni internet Freestyle je idealen za uporabnike, ki nameravajo mesečno prenašati velike količine podatkov in so nenehno na poti oz. z doma. V mesečno naročnino 30 evrov vključena količina podatkov 10 GB zadošča za nemoteno brskanje po internetnih straneh, prebiranje e-pošte, gledanja spletnih video posnetkov, fotografij itd.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki