marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Samsung z Galaxy SmartTag razširil zmogljivosti SmartThings Find aplikacije


26.02.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je pred kratkim predstavil Galaxy SmartTag označevalnik, ki se uporablja skupaj s SmartThings Find aplikacijo. Aplikacija uporabnikom pomaga hitreje in lažje najti združljive Galaxy naprave - tudi kadar so te brez povezave. Dodatno, Galaxy SmartTag označevalnik zmogljivosti iskanja širi tudi na iskanje osebnih predmetov.

Uporabniki lahko Galaxy SmartTag označevalnik enostavno namestijo na ključe ali denarnico, ta pa s pomočjo Bluetooth tehnologije Galaxy pametnemu telefonu sporoči lokacijo le teh.

Galaxy SmartTag se enostavno s samo nekaj kliki zažene prek SmartThings Find aplikacije na pametnem telefonu. Ko je možnost Galaxy SmartTag vklopljena, aplikacija uporabnika zaprosi, da na svoj seznam doda nov predmet za sledenje. Uporabniki za iskanje predmeta s Galaxy SmartTag napravo v uporabniškem vmesniku enostavno izberejo možnost »Obvesti me, ko se najde«. Ko je predmet najden, bo SmartThings Find aplikacija uporabniku poslala obvestilo.

V primeru, da je izgubljeni predmet v bližini, lahko uporabniki preprosto na pametnem telefonu izberejo možnost glasnega zvonjenja in sledijo zvoku melodije. Kadar je izgubljeni predmet izven dosega zvonjenja, lahko uporabniki, tudi kadar niso povezani na splet, uporabijo Galaxy Find omrežje in s pomočjo tega poiščejo osebni predmet. Ko bo označevalnik najden, bo ta v SmartThings Find aplikaciji uporabniku poslal podatke o lokaciji – vsi podatki pa so šifrirani in imajo visoko stopnjo zaščite. Poleg tega so zaščiteni tudi vsi osebni podatki na izgubljenem označevalniku in napravi, ki se uporablja za iskanje.

Galaxy SmartTag je opremljen tudi z zmogljivo baterijo, ki drži 300 dni. Baterijo je po izpraznitvi mogoče zamenjati.

Uporabniki lahko prilagodijo tudi dodatne funkcije SmartThings Find aplikacije. Na primer, možno je nastaviti tudi, da se ob prihodu domov samodejno vklopi razsvetljava ali pametni televizor.

Galaxy SmartTag označevalnik je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 34,90 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki