marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Samsung Galaxy S7 edge Blue Coral v naslednjih dneh tudi v Sloveniji


16.01.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics bo v naslednjih dneh predstavil težko pričakovano šesto barvno različico Galaxy S7 edge – koralno modro, ki bo na voljo tudi slovenskim uporabnikom.

Galaxy S7 edge Blue Coral sledi najnovejšim smernicam barv, ki so manj intenzivne in bolj umirjene. Edinstveni odtenek koralno modre barve, ki svoj navdih išče v naravi, ustvarja svetlikajoč se pridih kot da bi bil osvetljen z notranje strani stekla telefona. Novo barvno različico čudovito zaokrožuje tudi zlati rob na kovinskem okvirju telefona, ki ustvarja kombinacijo dveh tonov, ki hkrati pomirjata in tako delujeta nadvse prefinjeno.

Galaxy S7 edge, ki upravičeno brani naziv najbolje prodajani telefon, odlikuje eleganca v oblikovanju, ki se ponaša z edinstvenim ekranom z zaslonom na robu in vrhunska tehnologija, ki dviguje standard uporabniške izkušnje:

• Tokrat prvič kot del katerega koli pametnega telefona, Galaxy S7 edge Blue Coral odlikuje Dual Pixel kamera, ki omogoča svetlejše in ostrejše barve, ne glede na vremenske pogoje.
• IP68 odpornost na vodo in prah, kar zagotavlja zoperstavljanje dežju, potu, pesku in prahu.
• Dolgo obstojna baterija uporabnikom omogoča dolgoročnejšo povezanost, medtem ko hitro polnjenje prinaša še hitrejšo uporabo po polnjenju.
• Funkcija Vedno na voljo uporabnikom omogoča pregled obvestil brez preklopa telefona, kar se odraža pri varčevanju s časom in baterijo.
• microSD podpira tudi to 256GB spomina, kar uporabnikom zagotavlja brezskrbno shranjevanje vsebin.

Poleg težko pričakovane barvne različice v koralno modri barvi, so v Sloveniji že na voljo Galaxy S7 edge v črni, zlati in beli barvi.

Galaxy S7 edge Blue Coral bo pri slovenskih operaterjih na voljo v naslednjih dneh (predvidoma v sredini januarja).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki