marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

članki

Samsung Galaxy S7 edge Blue Coral v naslednjih dneh tudi v Sloveniji


16.01.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics bo v naslednjih dneh predstavil težko pričakovano šesto barvno različico Galaxy S7 edge – koralno modro, ki bo na voljo tudi slovenskim uporabnikom.

Galaxy S7 edge Blue Coral sledi najnovejšim smernicam barv, ki so manj intenzivne in bolj umirjene. Edinstveni odtenek koralno modre barve, ki svoj navdih išče v naravi, ustvarja svetlikajoč se pridih kot da bi bil osvetljen z notranje strani stekla telefona. Novo barvno različico čudovito zaokrožuje tudi zlati rob na kovinskem okvirju telefona, ki ustvarja kombinacijo dveh tonov, ki hkrati pomirjata in tako delujeta nadvse prefinjeno.

Galaxy S7 edge, ki upravičeno brani naziv najbolje prodajani telefon, odlikuje eleganca v oblikovanju, ki se ponaša z edinstvenim ekranom z zaslonom na robu in vrhunska tehnologija, ki dviguje standard uporabniške izkušnje:

• Tokrat prvič kot del katerega koli pametnega telefona, Galaxy S7 edge Blue Coral odlikuje Dual Pixel kamera, ki omogoča svetlejše in ostrejše barve, ne glede na vremenske pogoje.
• IP68 odpornost na vodo in prah, kar zagotavlja zoperstavljanje dežju, potu, pesku in prahu.
• Dolgo obstojna baterija uporabnikom omogoča dolgoročnejšo povezanost, medtem ko hitro polnjenje prinaša še hitrejšo uporabo po polnjenju.
• Funkcija Vedno na voljo uporabnikom omogoča pregled obvestil brez preklopa telefona, kar se odraža pri varčevanju s časom in baterijo.
• microSD podpira tudi to 256GB spomina, kar uporabnikom zagotavlja brezskrbno shranjevanje vsebin.

Poleg težko pričakovane barvne različice v koralno modri barvi, so v Sloveniji že na voljo Galaxy S7 edge v črni, zlati in beli barvi.

Galaxy S7 edge Blue Coral bo pri slovenskih operaterjih na voljo v naslednjih dneh (predvidoma v sredini januarja).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki