marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung Galaxy S6 že razkrit?


15.12.2014
Objavil: Mitja Zupančič

Res je, pri Samsungu nameravajo v letu 2015 predstaviti manj modelov. To pa ne pomeni poležavanja pri snovanju Galaxy S6. Sodeč po kitajskih medijih je prihajajoč model že prestal nekaj testov v priljubljeni aplikaciji AnTuTu. Slednja pa prikaže tudi strojne specifikacije testiranih naprav.

Na posnetku zaslona se je jasno videl model Galaxy S6, pod oznako SM-G925F, imel naj bi 5,5 palčni zaslon, ločljivosti QHD 2560x1140, pravi 64 bitni osem jederni Exynos procesor z ARM Mali-T760 grafiko in 3 GB pomnilnika. Na voljo bo še 32 GB prostora in 16 MP zadnja kamera ter sprednja kamera s 5 MP. Operacijski sistem bo kakopak Android 5.0..

Vsi ti podatki so nekako logični za prihajajoče zastavonoše, še vedno pa ni podatkov o bojda popolnoma novem dizajnu. Korejci bodo morali navdih kaj hitro najti, Galaxy S5 se namreč ne prodaja ravno dobro. Verjetno pa bo šla oblika v smer novih aluminijastih okvirjev, v stilu prihajajočega Galaxy A7.

Nekaj govora je tudi o novem CAT 10 LTE veznem naboru čipovja. Južnokorejci ga testirajo že nekaj časa in znalo bi se zgoditi, da bo zašel v prihajajoči Galaxy S6. Tako bo v teoriji dosegel LTE hitrosti do 450 MBps.

Ali bo omenjena strojna oprema dejansko uporabljena je težko napovedati. Do izzida S6 je še kar nekaj časa in nič nenavadnega bi bile kakšne večje spremembe, recimo uporaba Snapdragon 810 ali pa še kaj zmogljivejšega.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki