marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Samsung začel s prodajo Galaxy S5 in novih naprav Gear


11.04.2014
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Electronics je danes oznanil začetek prodaje novega telefona Galaxy S5 in naprav Gear: Samsung Gear 2, Samsung Gear 2 Neo in Samsung Gear Fit. Novi izdelki se bodo znašli na policah mnogih držav, vključno s trgi v Evropi, ZDA, na Bližnjem Vzhodu, v Južni in Srednji Ameriki ter večini Azije.

»Prefinjen dizajn in tehnološke inovacije naših novincev Galaxy S5 in naprav Gear so neposreden rezultat tega, da smo pri Samsungu pozorno prisluhnili svojim strankam, kaj si v resnici želijo od naslednje generacije mobilnih naprav,« je pojasnil J. K. Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. »Vsako napravo smo mojstrsko izoblikovali za neprekosljivo vrhunsko izkušnjo, da bi lahko bili uporabniki z njimi povezani v skladu z lastnimi željami in se tako osredotočili na stvari, ki so jim resnično pomembne.«

Samsung Galaxy S5
V Galaxy S5 so združeni napredna kamera z najboljšim sistemom samodejnega ostrenja na svetu, vrhunska omrežna povezljivost, programi za športne aktivnosti, kot je S Health 3.0, ter izboljšana zaščita, kot je standard IP67 za zaščito pred vdorom prahu in vode. Na voljo sta tudi izboljšani funkciji Samsung WatchON in Samsung Wallet, zaradi katerih bo uporaba S5 še prijetnejša. Galaxy S5 je trenutno na voljo v črni (Charcoal Black), beli (Shimmery White), modri (Electric Blue) in zlati (Copper Gold) barvi.

Samsung Gear 2 in Gear 2 Neo
Gear 2 in Gear 2 Neo sta povzdignila tehnologijo nosljivih naprav na novo raven. Kot podaljšek uporabnikovega vsakdanjega življenja sta opremljena s športnimi aplikacijami, samostojnim glasbenim predvajalnikom, funkcijo daljinskega upravljalnika in kompatibilnostjo s široko paleto Samsungovih naprav. Obe napravi se ponašata s tankim, lahkim dizajnom, saj imata zgolj 10 mm debeline. Gear 2 je trenutno naprodaj v črni (Charcoal Black), zlatorjavi (Gold Brown) in oranžni barvi (Wild Orange), Gear 2 Neo pa v črni (Charcoal Black), sivi (Mocha Gray) in oranžni barvi (Wild Orange).

Samsung Gear Fit
Gear Fit je popoln spoj elegance, športne opreme in priročne elektronske naprave, ki mu ni para. Je prva nosljiva naprava z ukrivljenim Super AMOLED zaslonom na svetu, ki z vrhunsko povezljivostjo nudi pomoč pri športnih aktivnostih, kot so osebno svetovanje in priporočila za nadaljnjo telesno vadbo. Gear Fit je zaenkrat na voljo v črni (Charcoal Black), sivi (Mocha Gray), oranžni (Wild Orange), rdeči (Supreme Red), modri (Cobalt Blue) in zeleni (Vital Green) barvi.

Začetek prodaje bo pospremil nov televizijski oglas z imenom »Življenjska sila«. ki ga bodo predvajali po vsem svetu. Oglas prikazuje, kako nam lastnosti Galaxy S5 pomagajo pri naših vsakdanjih opravilih in obogatijo življenje tako, da se lahko osredotočimo na stvari, ki so nam resnično pomembne. Nastal je pod režisersko taktirko Tarsema Singha, ki ga najbolje poznamo po glasbenem videu skupine REM za skladbo »Losing My Religion« ter filmih Zrcalce, zrcalce in Nesmrtni.

Samsung bo svojim kupcem na prvi dan začetka prodaje v izbranih prodajalnah Samsung Experience Stores ponudil edinstveno nakupovalno izkušnjo. Tako se bodo kupci lahko sprehodili po prestižni Galaxyjevi modri preprogi ter sodelovali v različnih aktivnostih, kot so srečelovi, fotografske cone, tekmovanje za najbolje oblečenega obiskovalca in zabavni »flash mobi«**.

** Aktivnosti so odvisne od posamezne prodajalne.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki