marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung GALAXY S4 LTE od sobote v Mobitelovi ponudbi


25.04.2013
Objavil: Dare Gliha

Družbi Samsung Slovenija in Telekom Slovenije sta danes predstavili pametni telefon GALAXY S4 LTE. Novi mobilni telefon predstavlja četrto generacijo mobilnega telefona GALAXY S, ki uporabnikom prinaša vedno nove razsežnosti mobilnih komunikacij. Slovenskim uporabnikom bo na voljo ob svetovnem pričetku prodaje, v Mobitelovi akcijski ponudbi od sobote, 27. aprila, naprej.

Danes popoldan sta Bernard Purkart, vodja prodaje Samsung Slovenija, in Tomo Štuflek, direktor prodaje Telekoma Slovenije, v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani predstavila pametni mobilni telefon Samsung GALAXY S4 LTE, ki ga svetovna in domača javnost že težko pričakuje. Skladno s poslanstvom serije GALAXY S tudi mobilnik četrte generacije prinaša še bogatejšo, preprostejšo in boljšo uporabniško izkušnjo. Uporabnikom omogoča enostavno interakcijo z bližnjimi ter spremljanje ljudi, stvari in dogodkov, ki so jim pomembni, hkrati pa jih opozarja na skrb za lastno zdravje. Tanek in v vseh pogledih inovativen pametni telefon bo prepričal tudi najbolj zahtevne uporabnike, ki lahko izbirajo med »Black Mist« črno in »White Frost« belo barvo, v prihodnje pa bodo na voljo dodatne barvne kombinacije.

Bernard Purkart, vodja prodaje Samsung Slovenija: »Samsung GALAXY S četrte generacije je telefon, ki ga težko opišemo z eno besedo. Še najbližji opis telefona je življenjski spremljevalec, saj se v tej besedni zvezi, ki opisuje najpomembnejšo zvezo med dvema človekoma, skriva ogromno prednosti in lastnosti, s katerimi prednjači tudi GALAXY S4 LTE. Ne gre le za telefon, ki bi povečal povezanost med ljudmi, temveč tudi za telefon, ki nam lepša in s svojimi inteligentnimi ter enostavnimi rešitvami lajša naš vsakdan. Je naprava za zajemanje in deljenje izjemnih trenutkov našega življenja.«

Tomo Štuflek, direktor prodaje Telekom Slovenije, pa je izpostavil: »Veseli me, da lahko skladno z vizijo Telekoma Slovenije slovenskim uporabnikom med prvimi operaterji na svetu ponudimo pametni telefon Samsung GALAXY S4 LTE, ki prinaša povsem novo uporabniško izkušnjo. Ta skupaj z omrežjem Mobitel LTE/4G odpira nove dimenzije mobilnih komunikacij, predvsem pa hiter in zanesljiv dostop do njihovih najljubših vsebin, skupaj z uporabo tudi najbolj zahtevnih storitev.«

Pametni mobilni telefon Samsung GALAXY S4 LTE bo v Mobitelovi ponudbi naprodaj od sobote, 27. aprila, od 10. ure naprej, in sicer v dveh Telekomovih centrih Citypark v Ljubljani in Europark v Mariboru. V prihodnjih dneh bo na voljo tudi v ostalih prodajnih centrih Telekoma Slovenije. Na voljo bo po akcijski ceni 552 evrov z vezavo za 24 mesecev, z možnostjo nakupa na obroke 24-krat 23 evrov na mesec v času dveletne vezave. Zaradi izjemnega zanimanja Telekom Slovenije uporabnikom priporoča, da čim prej obiščejo Telekomov center in si zagotovijo trenutno najbolj zaželeni mobitel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki