marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Samsung Galaxy S3 v več različicah?


18.04.2012
Objavil: Dare Gliha

Sedaj, ko je znan datum predstavitve novega Samsungovega mobilnika Galaxy S3 (3.5.2012 v Londonu), so se na spletu pojavile govorice, da naj bi se S3 pojavil v več različicah.

Tako naj bi tudi Samsung sledil nekaterim proizvajalcem in iz telefona odstranil SD razširitveno mesto in Galaxy S3 ponudil v dveh različnih velikostih pomnilnika in sicer 16 in 32 GB.

Ravno tako naj bi bili na dogodku predstavljeni dve barvni kombinaciji in sicer modro-črna in bela. Čeprav govorice niso potrjene s strani Samsunga bo zanimivo opazovati, kako se bodo na novost fiksnega pomnilnika odzvali potrošniki.

Samsung Galaxy S3 naj bi imel štiri jedrni procesor, zaslon ločljivosti HD in povezljivost 4G. Če zgornje govorice držijo, pa bomo kaj kmalu izvedeli, saj se predstavitev nezadržno bliža.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki