marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Samsung Galaxy S24 Ultra izboljšuje gledanje olimpijskih iger v Parizu


24.06.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung, globalni olimpijski in paraolimpijski partner, je napovedal, da bo sodeloval z Mednarodnim olimpijskim komitejem in Olimpijsko televizijsko službo, da bi spremenil izkušnjo prenosa iger v Parizu 2024 in zagotovil popolnoma novo izkušnjo za gledalce in ljubitelje športa po vsem svetu.

Edinstven posnetek, ki ga bodo gledalci imeli priložnost videti prvič, posnet in deljen s telefonom Samsung Galaxy S24 Ultra, bo imel glavno vlogo med zgodovinskim odprtjem iger na reki Seni, kot tudi med olimpijskimi jadralskimi dogodki.

Kot uradni partner za brezžične komunikacije in računalništvo olimpijskih in paraolimpijskih iger bo Samsung izkoristil svojo napredno mobilno tehnologijo in povezljivost 5G, da bi zagotovil živo perspektivo nepozabnih trenutkov praznovanja in tekmovanja. Nov pogled na tekmovanje, ki ga poganjajo inovativne naprave Samsung Galaxy, ne le da bo pomagal olimpijskim igram v Parizu 2024 izpolniti obljube, da bodo najbolj odprte igre v zgodovini, ampak bo tudi dopolnil dediščino podjetja Samsung, da podpira olimpijske in paraolimpijske igre z inovacijami.

»V vse bolj povezani družbi je mobilna tehnologija Samsung Galaxy pomagala poglobiti in spremeniti odnose uporabnikov s svetom, kjer koli že so. Kot globalni partner že skoraj tri desetletja iz prve roke vemo, kako pomembno je ustvariti in omogočiti te pomembne povezave na olimpijskih in paraolimpijskih igrah,« je dejala Stephanie Choi, izvršna podpredsednica in vodja marketinga, Mobile eXperience, Samsung Electronics. »Počaščeni smo, da lahko tesno sodelujemo z Mednarodnim olimpijskim komitejem in Olimpijskim televizijskim sistemom, da zagotovimo visokokakovostne posnetke, ki bodo del niza premier v Parizu 2024, s čimer bomo vznemirljive dogodke še bolj približali oboževalcem, bodisi od doma ali na stadionih.«

Do otvoritvene slovesnosti olimpijskih iger je le še mesec dni, sama prireditev pa bo prvič v zgodovini potekala zunaj stadiona. V Parizu 2024 bo 10.500 športnikov jadralo po reki Seni v ločenih čolnih za vsako nacionalno delegacijo, kar bo najbolj odprta in dostopna otvoritvena slovesnost v zgodovini. Legendarna regata bo s startom pri mostu Austerlitz sledila šest kilometrov dolgi trasi skozi središče Pariza, mimo nekaterih uradnih prizorišč olimpijskih iger, vse do pristanka na prizorišču velikega finala, na Trocaderu.

Galaxy S24 Ultra omogoča gledalcem sedež v prvi vrsti na olimpijskih igrah
Da bi pripeljali ljubitelje športa iz njihovih domov neposredno na stadione in iz prve roke zagotovili vpogled v reakcije športnikov med tem edinstvenim potovanjem, bo podjetje Samsung posnelo slavnostno otvoritev z namestitvijo več kot 200 telefonov Galaxy S24 Ultra na loke in stranice vsakega od 85 plovil športnikov. Visokokakovostni HDR posnetki, posneti z napravami Galaxy S24 Ultra, se bodo delili in prenašali z uporabo zasebnega omrežja 5G, ki ga poganja Orange, uradni ponudnik mobilnega omrežja iger v Parizu 2024. Orange bo namestil več kot ducat 5G anten vzdolž Sene, da bi ustvaril prvo samostojno omrežje 5G v Franciji. To edinstveno sodelovanje je zasnovano tako, da oboževalcem po vsem svetu zagotavlja brezhibno povezljivost 5G in izkušnjo gledanja.

Samsung bo uporabil isto tehnologijo za pokrivanje jadralskih dogodkov v Marseillu, pri čemer bo na vsako tekmovalno jadrnico namestil Galaxy S24 Ultra, kar bo oboževalcem omogočilo izkušnjo vznemirljivosti dirke z vidika njihovih najljubših olimpijcev in jim omogočilo, da se resnično vključijo v akcijo.

Ta postavitev predstavlja vrsto novih izzivov in je rezultat večmesečnih raziskav, razvoja in testiranja v tesnem sodelovanju z olimpijskim televizijskim sistemom in operaterjem Orange, da bi zagotovili kakovost videa in povezljivost na različnih vodnih površinah in v različnih vremenskih razmerah, ki lahko prinesejo močan veter, visoke valove in izjemno vročino. Samsung in partnerji so te izzive rešili tako, da so izkoristili funkcije optične stabilizacije slike Galaxy S24 Ultra, povečali moč prenosa in namestili relejne stolpe na zasledovalno ladjo, da gledalcem zagotovijo brezhibno izkušnjo pretakanja v živo.

»Kot gostitelji televizijskega prenosa olimpijskih iger smo izjemno veseli partnerstva s podjetjem Samsung, ki bo omogočilo resnično izviren pogled na Pariz 2024 in napreden način, kako bodo navijači doživljali igre,« je povedal Yiannis Exarchos, izvršni direktor Olimpijske televizijske službe. »Najnovejša Samsung mobilna inovacija bo milijonom gledalcev po vsem svetu omogočila, da živijo in vdihujejo duh, akcijo in čustva otvoritvene slovesnosti ter jadralskih tekmovanj, s svojimi najljubšimi športniki, v realnem času.«

Dolgoletni prispevek k olimpijskim igram podjetja Samsung
Današnja objava označuje naslednjo fazo dolgoletne zavezanosti podjetja Samsung k tesnemu sodelovanju z Mednarodnim olimpijskim komitejem za spodbujanje digitalne transformacije in zagotavljanje najsodobnejše tehnologije na igrah, ki prinaša najnovejše mobilne inovacije športnikom, navijačem in skupnostim. Izhodišče je bil prvi program »Pokliči domov«, ki je leta 1998, ko je bil dostop do mobilnih telefonov še omejen, omogočal brezplačne klice družinam po vsem svetu skoraj 2500 športnikom.

Sodelovanje se je nadaljevalo z aplikacijo Wireless Olympic Works (WOW), prvo uradno olimpijsko informacijsko storitvijo za mobilne telefone. Aplikacija WOW je bila prvič na voljo organizatorjem olimpijskih iger na telefonih Palm OS, ki jih je dobavil Samsung za olimpijske igre v Atenah 2004, v naslednji različici, predstavljeni v Vancouvru 2010, pa je postala javno dostopna in je navijačem omogočila neposreden dostop do najnovejših novic z olimpijskih prizorišč na svoje telefone.

Poleg spodbujanja mobilnih inovacij je Samsung prispeval tudi k načinu povezovanja in komuniciranja športnikov in osebja med igrami v Naganu leta 1998. Samsung je športnikom in osebju dobavil več kot 120.000 mobilnih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki