marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Samsung GALAXY S III na voljo v trgovinah po Sloveniji


29.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics od danes naprej ponuja težko pričakovani GALAXY S III tudi v Sloveniji. GALAXY S III bo na voljo pri vseh mobilnih operaterjih.

"GALAXY S III ponuja najbolj gladko, tekočo, naravno in na človeka osredotočeno mobilno izkušnjo. Nadvse nas veseli, da to težko pričakovano napravo končno ponujamo tudi v Sloveniji. Verjamem, da bo uporabnikom pri nas še posebej všeč funkcija Smart Stay in fantastičen 4,8-palčni AMOLED zaslon,« je izjavil Bernard Purkart, vodja prodaje Samsunga za Slovenijo.

Samsung GALAXY S III bo sprva na voljo v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Severni Afriki, nato pa postopoma tudi v ostalih regijah sveta. Večja mesta, kot so Sydney, Dubaj, Moskvo, Sao Paolo, Peking, Seul, New York ter Tokio bo GALAXY S III obiskal tudi s svojo svetovno turnejo. Na svetovni turneji bodo imeli obiskovalci priložnost, da prvič v živo izkusijo nov telefon, se udeležijo predstavitve, ki so jo pripravili Samsungovi predstavniki ter sami preizkusijo nekatere povsem nove funkcije, ki jih prinaša GALAXY S III.

Več o telefonu si lahko preberete v naši predstavitvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki