marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung Galaxy S II v belem


09.09.2011
Objavil: Dare Gliha

Po govoricah je sedaj uradno. Samsung Galaxy S II bo dobil novo barvno preobleko, zvezda na Androidovem nebu bo od septembra naprej sijala v beli barvi. Novi Samsung Galaxy S II bo še ta teden na voljo tudi v Sloveniji.

Vsi uporabniki, ki dajo veliko na svoj videz, bodo tudi pri nakupu telefona Galaxy S II imeli večjo izbiro – od septembra naprej je pametni telefon Android v Sloveniji na voljo tudi v beli barvi. Elegantni dizajn prepriča tudi z dejstvi, pri le 8,49 mm debeline tehta telefon zgolj 116 g. S tem ima naprava kljub 4,27-paličnemu zaslonu na dotik z diagonalo dolgo 10,85 cm ravno prave mere za zahtevno uporabo na poti.

Pri Samsungu ostajajo zvesti svoji tradiciji nadgrajevanja zaslonov. Super AMOLED Plus predstavlja že tretjo generacijo tehnologije zaslonov AMOLED. Najpomembnejše izboljšave so še večja ostrina pri živih barvah, daljše delovanje baterije, krajši odzivni čas in bolj vitek dizajn.

Hiter dvojedrni procesor Dual Core omogoča tekočo večopravilnost: Uporabnik lahko brez zakasnitve preklaplja med odprtimi aplikacijami. Izjemna zmogljivost pride do izraza pri zahtevnih video igrah in video posnetkih, medtem ko se priljubljene spletne strani, kot je denimo YouTube, naložijo v trenutku. V pomoč pri prikazu animiranih spletnih vsebin je tudi popolna kompatibilnost s Flash 10.1.

Za ustrezno hitro povezavo z internetom skrbijo HSPA+ s hitrostjo prenosa do 21 Mbit/s v smeri uporabnika in HSUPA s prenosom do 5,76 MBit/s v nasprotni smeri ter WLAN z n-Standardom. Samsung Galaxy S II ima integrirano kamero z 8 milijoni slikovnih točk, s katero je moč snemati podrobne fotografije in video posnetke v ločljivosti 1080p. Mobilnik ima še dodatno kamero z dvema milijonoma slikovnih točk. Zmogljiva baterija s 1.650 mAh poskrbi za dolgo obdobje pripravljenosti in uporabe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki