marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Samsung Galaxy mobilniki in tablice del Android Enterprise Recommended programa


18.11.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics se je pridružil programu družbe Google - Android Enterprise Recommended - katerega namen je podjetjem olajšati vključevanje mobilnih rešitev v vsakodnevno poslovanje. Sodelovanje v programu je dodatno zagotovilo uporabnikom, da Samsung naprave izpolnjujejo - in dejansko presegajo - zahteve glede strojne in programske opreme, ki jih je določila družba Google.

“Samsung je zavezan, da z vodilno ponudbo prilagodljive strojne in programske opreme, ki zagotavlja najvišji nivo varnostni, a je hkrati enostavna za upravljanje, poslovnim uporabnikom olajša posodobitev poslovanja v digitalni dobi,” je povedal KC Choi, izvršni podpredsednik in vodja globalne skupine za B2B mobilne rešitve pri Samsung Electronics. “Z vključitvijo v Android Enterprise Recommended program podjetnikom še dodatno olajšujemo ustvarjanje mobilne izkušnje, ki ščiti zaposlene in povečuje operativno učinkovitost z izpolnjevanjem in preseganjem standardov za varnost, produktivnost ter prilagodljivost družbe Google.”

Dolgoletno partnerstvo med družbama Samsung in Google
Samsung in Google že od samega začetka tesno sodelujeta za zagotavljanje najboljše in najvarnejše mobilne izkušnje. Obe družbi razvijata rešitve za izzive, s katerimi se dandanes soočajo podjetja: ohranjanje produktivnosti, zaščita delovne sile in fleksibilnost.

Natančneje, v zadnjih dveh letih sta Samsung in Google sodelovala pri:
• usklajevanju Android Enterprise in Samsung Knox platforme za podjetja z namenom nudenja izjemne izkušnje uporabnikom Androida;
• sinhronizaciji storitve za vpis v mobilne naprave in zagotavljanju izjemne uporabniške izkušnje ob začetku uporabe nove storitve ali naprave.

“Veseli smo, da so se Samsung pametni telefoni in tablični računalniki pridružili Android Enterprise Recommended programu. Z družbo Samsung že več let sodelujemo z namenom zagotavljanja odličnih mobilnih izkušenj,” je povedal David Still, generalni direktor za Android Enterprise pri Google. “Sodelovanje družbe Samsung pri programu uporabnikom zagotavlja enostaven dostop do naprav in hkratno zagotavljanje izjemne varnosti, učinkovitosti ter produktivnosti.”

Samsung za poslovne uporabnike
Samsung ima številne izkušnje pri zagotavljanju mobilnih rešitev za poslovne uporabnike, ki podjetjem pomagajo pri poslovanju, vključno z Galaxy Enterprise Editions, izjemnimi pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki, najsodobnejšimi varnostnimi rešitvami, prilagodljivimi možnostmi konfiguracije in uvajanja ter inovativnimi storitvami upravljanja življenjskega cikla.

Samsung nenehno razvija inovacije in nudi najboljše možne rešitve za poslovne uporabnike, tudi izven zahtev, ki jih določa Android Enterprise Recommended program. Kot del Samsung Knox Suite programske opreme nudi zgledne varnostne in upravljalne funkcije, kot so:
• napredne varnostne funkcije, kot so dvoslojno šifriranje podatkov, zaščita jedra v realnem času, učenje iz vdorov in zaščita podatkov poslovnih strank pred novimi grožnjami;
• pooblastilo za IT skrbnike, da Samsung naprave prilagodijo potrebam podjetja in jih upravljajo z osrednjega mesta z vzpostavitvijo širokega nabora IT politik;
• sistem za IT skrbnike za enostavno upravljanje operacijskih sistemov in posodobitev programske opreme zaposlenih na daljavo - tako so najnovejše različice operacijskih sistemov in varnostni popravki, ki so enkrat preizkušeni, samodejno na voljo vsem zaposlenim.

Kaj to pomeni za Galaxy uporabnike?
Izbrane Galaxy naprave z Android 11 sistemom ali novejšim, kot so Galaxy S20, Note20, Tab S7/S7+ in XCover Pro, so postale del programa Android Enterprise Recommended. To je dodatno zagotovilo uporabnikom, da naprave ustrezajo Google standardom, hkrati pa nudijo tudi dosledno delovanje in izjemno uporabniško izkušnjo.

Samsung in Google bosta še naprej premikala meje in zagotavljala najboljše možne izkušnje - tako bosta poslovnim uporabnikom po vsem svetu olajšala pot do digitalne preobrazbe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki