marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil letno poročilo za 2019
03.04.2020

Huawei je objavil letno poročilo za leto 2019, v katerem je razkril stabilno poslovanje. Globalno so prihodki od prodaje so v letu 2019 znašali 111,6 milijarde EUR, kar je 19,1 % več glede na lani. Čisti dobiček je dosegel 8,15 milijarde EUR, denarni tok iz poslovanja pa je presegel 11,88 milijarde EUR, kar je 22,4 % več v primerjavi z letom prej.

slikaPrvoaprilska šala: Google – Huawei in Apple – Samsung, korona sili proizvajalce telefonov v neverjetna partnerstva
01.04.2020

Verjetno ste že ugotovili, da je današnja novica zgolj prvoaprilska potegavščina. Izmišljena novica in pripadajoče slike so nastale kot sodelovanje s portalom Tehnozvezdje. Ker se nam zdi potegavščina simpatična jo puščamo v branje tudi za bodoče dni.

slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

članki

Samsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil


11.12.2019
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

»V fazi prednaročil je zanimanje za Samsung Galaxy Fold prepogljivi telefon preseglo naša pričakovanja. Delamo na tem, da bodo dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona na voljo čim prej, hkrati pa se vsem uporabnikom zahvaljujemo za potrpljenje,« je povedal Mark Notton, vodja produktnega portfelja pri Samsung Mobile Europe. Dodal je: »Prihodnost bo kmalu v vaši dlani. Samsung Galaxy Fold ni samo telefon, ki zgolj kljubuje kategorijam – hkrati ustvarja lastno kategorijo in je največja inovacija od predstavitve prvega mobilnega telefona.«

Samsung Galaxy Fold ima osupljivi 18,5-centimetrski (7,3-palčni) dinamični AMOLED zaslon, ki presega pričakovanja. Narejen je iz tankih slojev revolucionarnega polimernega materiala, ki omogočajo prožnost, in predstavlja največji zaslon Samsung Galaxy mobilnega telefona doslej. Zaslon omogoča, da ga uporabniki spremenijo v takšnega, kot ga v tistem trenutku potrebujejo. Ko je zaslon odprt, Galaxy Fold deluje kot tablični računalnik, in ko je zložen, je mobilni telefon. Galaxy Fold prepogljivi telefon zagotavlja popolnoma novo uporabniško izkušnjo – od nove oblike in materialov, do edinstvenega prepogljivega uporabniškega vmesnika, vsestranske kamere in premium zmogljivosti.

Galaxy Fold vključuje naslednjo generacijo napredne strojne opreme in inteligentne zmogljivosti. Napredni procesor in osupljivih 12 GB RAM-a vam omogočata hitro in izjemno visoko zmogljivost za tekočo večopravilnost in igranje iger z minimalnim zamikom – 512 GB notranjega pomnilnika pa vam zagotavlja prostor, kamor lahko shranite vse potrebno.

fotografije
komentarji