marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Samsung Galaxy Fold prihaja na izbrana tržišča že danes


06.09.2019
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je na dogodku IFA 2019 napovedal začetek prodaje edinstvenega Galaxy Fold, ki predstavlja popolnoma novo kategorijo mobilne tehnologije. Galaxy Fold je od danes na voljo korejskim uporabnikom.

Kasneje bo Fold na voljo tudi v Franciji, Nemčiji, Singapurju, Združenem Kraljestvu, ZDA in drugih državah. Odet bo v dva barvna odtenka – kozmično črno in vesoljsko srebrno – bo Galaxy Fold na izbranih tržiščih na voljo tudi s 5G povezljivostjo.

Galaxy Fold je oblikovan z namenom, da navduši nove izkušnje: ko je zaprt, lahko do ključnih aplikacij elegantno dostopate z eno roko, in ko je odprt, na navdihujočem 18,54-centimetrskem brezkončnem prepogljivem zaslonu , odkrivate nove možnosti večopravilnosti – si ogledate videoposnetke, igrate igrice in še mnogo več.

Samsung je v preteklih mesecih veliko pozornosti namenil ponovnemu redefiniranju Galaxy Fold ter tokrat na trg pospremil napravo, ki bo uporabnikom zagotovila najboljšo možno izkušnjo. Samsung je v tem času namenil ogromno časa izboljšavam na področju oblikovanja in izdelave, in še več časa namenil zagotavljanju celovite uporabniške izkušnje.

“Popolnoma nova mobilna kategorija, Galaxy Fold, je naprava, ki ruši vse ovire v oblikovanju tradicionalnih pametnih telefonov. Izjemno smo navdušeni, da lahko trgu predstavimo pionirja na področju mobilne tehnologije in uporabnikom zagotovimo najboljšo izkušnjo,” je ob predstavitvi povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. In dodal: “Uporabniki so se pozitivno odzvali na večje zaslone in revolucionaren Galaxy Fold prinaša še večji, izjemen zaslon. To je inovacija novih mobilnih izkušenj.”

Prva tovrstna izkušnja
Galaxy Fold združuje priljubljene karakteristike tabličnega računalnika in pametnega telefona ter tako zagotavlja novo mobilno napravo in prvo tovrstno izkušnjo – od nove oblike in materialov, do edinstvenega prepogljivega uporabniškega vmesnika, vsestranske kamere in premium zmogljivosti. Samsung je s partnerji razvil popolnoma nov uporabniški vmesnik, ki bo spremenil način, kako uporabljamo mobilne naprave in izkoristil vsako prednost edinstvenega Galaxy Fold. Kot rezultata tega – naprava odpira nove možnosti za vsakega uporabnika.

Galaxy Fold preoblikuje način, kako zajamete, delite in urejate mobilne vsebine. Tudi, ko je zaprt, lahko posnamete videoposnetek in ko je odprt, si enostavno na velikem zaslonu ogledate vsebino. Z možnostjo neprekinjenosti aplikacije se videoposnetek enostavno preslika s prepognjenega na celoten zaslon , Multi-aktivno okno pa omogoča uporabo več aktivnih aplikacij hkrati in zagotavlja edinstveno večopravilnost.

Z možnostjo 5G povezljivosti bodo Galaxy Fold uporabniki na izbranih tržiščih uživali v vseh prednostih, ki jih glede hitrosti prenosa zagotavlja njihov operater. Galaxy Fold 5G je znanilec naslednje generacije povezljivosti za prenos visokoresolucijskih videoposnetkov in grafično zahtevnih mobilnih iger - Galaxy Fold z 18,54-centimetrskim brezkončnim prepogljivim zaslonom, spreminja način, kako dojemamo vsebino in večopravilnost.

Galaxy Fold zagotavlja ekskluzivni dostop do strokovnjakov oddelka podpora uporabnikom – vključno z osebnim dostopom do strokovnjakov in 24/7 podporo prek spleta ali mobilnega telefona. Samsung bo s predstavitvijo podrobnih načrtov za posamezno tržišče zagotovil, da bo uporaba Galaxy Fold prinesla edinstveno izkušnjo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki