marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Samsung Galaxy Alpha že 4. avgusta?


01.08.2014
Objavil: Mitja Zupančič

V zadnjih mesecih se je pojavljalo vse več in več raznih govoric in celo slik o prihajajočem Galaxyju Alpha. Po zadnjih govoricah bo celo predstavljen 4. avgusta.

Verjetno ima s tem datumom opraviti tudi dejstvo predstavitve Note 4 v začetku septembra. Tako bo bil model Alpha pod sojem žarometov še celoten mesec. Nato se bo vsa evforija kakopak preselila na Note 4.

Samsung naj bi Alpho s 4,7 - 4,8 palčnim zaslonom lansiral kot konkurenta prihajajočemu iPhonu 6. Slednji bi naj imel zelo podoben premer zaslona. S kovinskim ohišjem in vrhunsko izdelavo pa naj bi Korejci še bolj stopili v Applov zeljnik oziroma jabolčni nasad.

Nameščen naj bi bil še bralnik prstnih odtistov, merilnik srčnega utripa in 32 GB prostora, a brez reže za pomnilniško kartico. Zanimivo, še posebej pri količini nameščenih Samsungovih odvečnih aplikacij. Seveda bo imel tudi nano SIM režo in hišni Exynos nabor čipovja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki