marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung Galaxy Ace prodajna uspešnica v Sloveniji


23.04.2011
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je pred meseci predstavil nove člane družine GALAXY. Eden izmed njih, Samsung Galaxy Ace, ki je v prodaji od meseca marca, pa je v Sloveniji že postal prava prodajna uspešnica. Mobilnik z operacijskim sistemom Android v slovenskem jeziku je namenjen mladim, ki so na začetku svoje poslovne kariere, so v trendu in so družabni.

Galaxy Ace prefinjenega dizajna je preprost in hkrati eleganten. Prvovrstno izkušnjo ponuja s kompaktnim in udobnim 3,5-palčnim ekranom HVGA. Prinaša svež pristop, procesor z 800 MHz, glasovno iskanje in pregledovalnik dokumentov ThinkFree, pa poskrbijo za boljšo zmogljivost.

Galaxy Ace je opremljen z vsem kar uporabnik potrebuje za hitro spletno brskanje in pregledovanje vsebin. Velik 8,9 centimetrski HVGA zaslon na dotik omogoča edinstvene užitke ob pregledovanju slik in videoposnetkov, igranju iger ter brskanju po spletu. Za slikanje in izdelavo videoposnetkov je zadolžen fotoaparat s 5 milijoni slikovnih točk in LED bliskavico.

Kot vsi mobilniki družine Galaxy tudi Ace ponuja dostop do Samsungovega družabnega središča (Social Hub), ki uporabnikom omogoča pregled kontaktov, SNS, IM ter elektronske pošte v integriranem pregledu na eni sami strani. Prenos podatkov in informacij ter dostop do socialnih omrežij je omogočen tudi z Wi-Fi povezavo. Galaxy Ace tudi omogoča dostop do neomejenih možnosti, ki jih ponuja več kot 100.000 aplikacij, dostopnih preko Android Market™ ter Samsung Apps. Hitro komunikacijo s prijatelji ali poslovnimi partnerji omogoča Samsungova tehnologija hitrega vnosa besedila SWYPE v slovenskem jeziku.

Ob nakupu Samsung Galacy Ace prejmejo uporabniki dva pokrova, belega in črnega, ter spominsko kartico velikosti 2 GB.

Priporočena maloprodajna cena mobilnika je 338,00 EUR

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki