marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Samsungova namera v 18 mesecih potrojiti indijski trg mobilne telefonije


13.10.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Samsung si je postavil visok cilj, da bo do konca letošnjega leta zavzel 18% indijskega trga mobilne telefonije. Pav tako načrtuje omenjeno Južno-korejsko podjetje odprtje preko 500 maloprodajnih trgovin, namenjenih promociji njihovih mobilnikov.

Marketinški vodja Samsunga Asim Warsi je za časopis The Economic Times povedal: »Imeli bomo več kot 500 maloprodajnih trgovin s Samsungovimi proizvodi, od katerih jih po preko 200 partnerskih, ostalih 300 pa lastnih prodajnih. Tako bo leto 2008 leto promocije znamke in maloprodajnega marketinga.«

Njihov cilj predstavlja prodaja okoli 10 milijonov mobilnikov in tako bodo povečali proizvodnjo njihove tovarne v Manesarju na 1,5 milijona enot na leto, s čimer bodo zapolnili predvideno rast.

»Celoten načrt je nemogoče izvesti samo z domačimi kapacitetami, a glavnina bo zagotovo izpolnjena, edino glede poslovnih in pametnih mobilnikov pa bomo vezani na uvoz.« je še dodal Warsi.

Trg trenutno obvladuje Nokia, v veliki meri zahvaljujoč njeni zgodnji odločitvi o odprtju maloprodajnih in franšiznih trgovin z Nokiinimi izdelki. Od v Indiji ustanovljenih 79.000 maloprodajnih trgovin z mobilnimi telefoni, je Nokia prisotna kar v 72.000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki