marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Samsung bo Exynos 2200 predstavil 11. januarja


03.01.2022
Objavil: Dare Gliha

Exynos 2200 prihaja prej, kot je bilo pričakovano. Nov vodilni nabor čipov z grafiko AMD bo predstavljen 11. januarja, kar je teden dni po sejmu CES in datumu govoric, ko naj bi pri Samsungu lansirali tudi Galaxy S21 FE.

Galaxy FE bo sicer uporabljal starejše čipe Snapdragon 888 ali Exynos 2100, odvisno od trga, kjer se bo mobilnik prodajal. Novi nabor čipov bo rezerviran za prihajajočo serijo Galaxy S22, ki bo predvidoma predstavljena februarja.

Vrhunec čipa bo grafični procesor, ki temelji na tehnologiji RDNA 2. Ta arhitektura se uporablja tudi v grafičnih procesorjih serije AMD RX 6000 in je vgrajena tudi v čipih, ki se uporabljajo v trenutnih konzolah Xbox in PlayStation ter prihajajočem Valve Steam Deck.

Strojna podpora za sledenje žarkom bo prva za mobilne naprave, zato bo zanimivo videti, kaj bo s to tehnologijo v mobilnem telefonu naredila igralna industrija. Zdi se, da je igranje iger v središču tega nabora čipov, saj bodo vsi vodilni čipi za Androidne mobilnike uporabljali to tehnologijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki