marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Samsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev


27.03.2024
Objavil: Dare Gliha

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

Samsung trenutno gradi svoj obrat za proizvodnjo čipov v mestu Taylor v Teksasu, ki naj bi začel delovati še letos in v katerem bo zaposlenih 2.000 ljudi. Sprva je bilo pričakovati, da bo tovarna stala približno 17 milijard dolarjev, vendar naj bi se stroški po zadnjih ocenah povečali na več kot 25 milijard dolarjev.

Samsung že ima tovarno za proizvodnjo čipov v Austinu v Teksasu, kjer ima tudi svoj sedež za polprevodnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki