marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

Samsung želi leta 2024 prodati 20 milijonov zložljivih mobilnikov


01.11.2023
Objavil: Dare Gliha

Po poročanju korejskega časopisa The Elec bo Samsung leta 2024 zastavil velik cilj - namerava prodati 20 milijonov primerkov obstoječih telefonov Galaxy Z Fold5, Z Flip5 ter prihodnje leto prihajajočih Galaxy Z Fold6 in Z Flip6.

Samsung naj bi letos dobavil 10 milijonov zložljivih mobilnikov - tri milijone enot Galaxy Z Fold4 in Z Flip4 ter sedem milijonov enot sedanjih dveh modelov. Prej je bil Samsungov cilj za leto 2023 16 milijonov naprav.

V poročilu je opisano, kako je bil Samsung presenečen zaradi Huaweijevih tanjših in lažjih zložljivih telefonov - Mate X3 je bil predstavljen aprila, Mate X5 pa septembra. Huawei kljub velikim omejitvam, ki so jih povzročile sankcije ZDA proti podjetju, premika meje na področju oblikovanja zložljivih telefonov.

Po drugi strani pa je Samsung kljub dostopu do več tehnologije obtičal pri zelo kritizirani zasnovi z opazno gubo in nerodnim visokim zaslonom.

Poročilo še navaja, da bo Samsung leta 2024 uvedel veliko prenovo modela Galaxy Z Fold6.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki