marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Kitajec storil samomor zaradi manjkajočega prototipa


03.08.2009
Objavil: Marko Likar

Uslužbenec ene izmed kitajskih tovarn, ki izdeluje iPhone, si je vzel življenje po tem, ko je izginil prototip novega mobilnika. Apple še ni podal uradne izjave, saj preiskave še potekajo.

25 letni uslužbenec Sun Danyong je pred kratkim zaključil izobrazbo za inženirja in nato nadaljeval svojo kariero v podjetju Foxconn Technology Group. Foxconn je Tajvansko podjetje, ki izdeluje večino Applovih izdelkov in se nahaja v mestu Shenzhen, blizu Hongkonga.

V častniku The Southern Metropolis Daily newspaper je bilo zapisano: Sun je bil odgovoren za pošiljanje iPhone prototipov na sedež Appla. 9. julija je prejel 16 prototipov, 13. julija je svojim nadrejenim sporočil, da pogreša enega izmed prototipov. Sledila je hišna preiskava s strani Foxconn-a. 16. julija je Sun skočil v smrt iz svojega stanovanja, ki se je nahajal v dvanajstem nadstropju.

Jill Tan, predstavnica Apple-a za Hongkong je dejala: ''Zelo smo pretreseni zaradi izgube mladega uslužbenca in smo v pričakovanju rezultatov okoliščin njegove smrti. Od naših poslovnih partnerjev zahtevamo, da s svojimi delavci ravnajo dostojno in s spoštovanjem!''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki