marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Novi S60 Feature Pack 1 za tretjo generacijo Symbian mobilnikov


28.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Na sejmu Symbian Smartphone Show v Londonu je bil predstavljen novi S60 Feature Pack 1 - funkcijski paket za tretjo generacijo operacijskega sistema Symbian. Zadeva ponuja nove funkcije, ki še dodatno obogatijo že znano platformo in tako še izboljša uporabnikove izkušnje z brskanjem po spletu, lokacijskimi zmožnostmi in z upravljanjem naprave.

Omenjeni paket je že pripravljen za proizvajalce Symbian telefonov. Na sejmu so pokazali tudi tri koncesionarje, ki so že razkazovali naprave z nameščenim paketom.

Posamezen brskalnik sedaj podpira popolne spletne in "mobilno" optimizirane vsebine. Brskanje po spletu je bolj očarljivo z raznolikimi funkcijami, kot so samodejno zapolnjevanje, upravnik gesel in lebdečo orodno vrstico, ki omogoča hiter in preprost dostop do največkrat uporabljenih funkcij. Napredno upravljanje naprav omogoča poslovnežem oddaljeno upravljanje aplikacijskih dodatkov. Polnofunkcijska lokacijska oprema pa omogoča učinkovito ustvarjanje lokacijskih rešitev.

Paket vsebuje tudi nekaj novih praktičnih funkcij, vključno z avdio sporočili, video zvonenji, animiranimi ohranjevalniki zaslona in mnogokratnimi alarmi. Nove aplikacije, ki bodo izdelane za Feature Pack 1, bodo delovale tudi na ostalih mobilnikih z operacijskim sistemom Symbian 3rd Edition.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki