marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Ruben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global


26.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

Pred pridružitvijo podjetju HMD Global je bil Ruben Lehmann generalni direktor podjetja Autronic AG, največjega distributerja mobilnih in pametnih telefonov v Švici. Odličen vodja z izkušnjami iz različnih panog je v preteklosti deloval kot tehnični inženir, načrtoval strateški razvoj podjetij in razvijal poslovne priložnosti.

Na začetku novega desetletja si podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, želi ohraniti status vodilnega proizvajalca mobilnih naprav, ki se hitro prilagodijo operacijskem sistemu Android 10 in njegovim posodobitvam. Tako so danes mobilni telefoni Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView in Nokia 8.1 že posodobljeni na najnovejšo različico operacijskega sistema – Android 10.

Ruben Lehmann, direktor za evropski trg pri podjetju HMD Global, domu telefonov Nokia, je ob prevzemu položaja poudaril: “Izredno počaščen sem, da sem se pridružil družini telefonov Nokia v tem prelomnem obdobju. V le treh letih je podjetje HMD Global na mednarodnem področju pametnih telefonov doseglo ogromno. Veselim se, da bom lahko v prihodnjih letih pomagal voditi nadaljnjo širitev tega zagonskega podjetja.”

“Kot globalno priznana blagovna znamka pametnih telefonov z najvišjo oceno varnosti in programske opreme na svetu ponujamo edinstveno izkušnjo operacijskega sistema Android. Raziskave kažejo, da uporabniki svoje pametne telefone uporabljajo čedalje dlje, zato želimo še naprej zagotavljati najboljšo možno uporabniško izkušnjo.”

“Letošnje leto bo, med drugim tudi zaradi uvedbe 5G, ključnega pomena za razvoj mobilne industrije. Navdušen sem, ker bo HMD Global eno od tistih podjetji, ki bo omogočilo, da uporabniki preizkusijo to novo tehnologijo.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki