marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

Rožnati Samsung Touchwiz SGH-F480 za praznik zaljubljencev


30.01.2009
Objavil: Dare Gliha

Samsung je sporočil, da je njegov priljubljeni mobilni telefon Touchwiz SGH-F480 odslej na voljo tudi v ekskluzivni rožnati barvi, namenjeni nežnejšemu spolu. Samsung je ob predstavitvi novega modela Touchwiz SGH-F480 dodobra premešal karte na zelo konkurenčnem trgu mobilnikov z zaslonom, občutljivim na dotik, kjer svojo vodilno vlogo potrjuje z inovativnimi napravami, ki združujejo izjemno oblikovanje in napredno tehnologijo.

Samsung Touchwiz SGH-F480 je prvi iz serije lani predstavljenih mobilnih telefonov z inovativnim uporabniškim vmesnikom, ki prinaša več zabave, enostavnejšo uporabo in naprednejše možnosti personalizacije. Hitra in enostavna funkcija »povleci in spusti« uporabniku omogoča takojšen dostop do priljubljenih aplikacij in orodij. Edinstven izbor pripomočkov ponuja popolno prilagodljivost domačega zaslona z informacijami, kot so ura, koledar, fotografije ali rojstnodnevni opomnik, ter aplikacijami, kot sta radijski in MP3-predvajalnik. Samsungova na dotik občutljiva tehnologija daje uporabniku prijetno povratno informacijo pri izbiri in premikanju objektov na zaslonu.

Po dimenzijah se SGH-F480 lahko primerja s kreditno kartico, eleganten videz, ki mu ga daje brušena kovina, pa izžareva njegove tehnične zmogljivosti. Kljub samo 11,6 mm debeline je v SGH-F480 na voljo vsa večpredstavna tehnologija, ki jo uporabniki od Samsunga pričakujejo. Vgrajenih ima 240 MB pomnilnika, ki ga je s pomnilniškimi karticami microSD mogoče razširiti za 8 GB. Tu je še radijski sprejemnik ter zmogljiv fotoaparat s samodejnim ostrenjem in ločljivostjo 5 milijonov točk, stabilizatorjem slike in funkcijo prepoznavanja obrazov. SGH-F480 je bil tudi prvi telefon s funkcijo »smile shot«, ki zazna nasmeh na obrazu osebe v kadru in jo samodejno fotografira.

Za hiter dostop do interneta uporablja tehnologijo HSDPA (do 7,2 Mb/s), vmesnik USB 2.0 omogoča hitrejše pretakanje podatkov med telefonom in računalnikom, na voljo pa je tudi Bluetooth različice 2.0.

Samsung Touchwiz SGH-F480 v posebni rožnati izvedbi je že na voljo tudi v Sloveniji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki