marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

slikaAmeriška vlada prepovedala naložbe v Huawei in 58 drugih kitajskih podjetij
11.06.2021

Čeprav ima Amerika že nekaj časa novega predsednika, pa očitno ameriško-kitajskega geopolitičnega obračuna še ne bo konec. Predsednik Joe Biden namreč uveljavlja novo izvršilno odredbo, ki prepoveduje naložbe v 59 kitajskih podjetij, vključno s Huaweijem. Nova odločba preprečuje ameriške naložbe v kitajska podjetja, za katere se sumi povezava s Kitajsko Komunistično partijo.

slikaiPad Pro v letu 2022 z brezžičnim polnjenjem, mini z novo obliko
09.06.2021

Po navedbah industrijskih virov naj bi Applov iPad Pro naslednje generacije imel vgrajeno brezžično polnjenje, posledica tega pa bo steklen zadnji del. Poleg tovrstnega polnjenja naj bi omogočal tudi MagSafe magnetni sistem.

slikaV letu razglašene pandemije so Slovenci med operaterji najbolj zaupali Telekomu Slovenije
07.06.2021

V letu 2020, ki ga je zaznamovala pandemija Covid-19, so Slovenke in Slovenci med telekomunikacijskimi operaterji najbolj zaupali Telekomu Slovenije, je pokazala neodvisna raziskava Trusted Brand. V raziskavi, ki jo izvaja Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana, so anketiranci Telekom Slovenije kot najbolj zaupanja vredno blagovno znamko navedli tako v kategoriji mobilnih kot internetnih storitev.

slikaHuawei pripravil ugodnosti za svoje uporabnike
04.06.2021

Huawei je za svoje uporabnike pametnih telefonov in tabličnih računalnikov pripravil posebne ugodnosti. Uporabnikom je namreč do 24. junija na voljo posebna ponudba Huaweievih rezervnih delov – do 30 % popusta na zaslon, do 30 % popusta na zadnji del ohišja in do 30 % popusta na matično ploščo.

članki

Podjetje RIM razkrilo nove barve za BlackBerry Pearl


08.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

RIM (Research In Motion) je razril tri nove barve za popularni »Biser« - modro, rdečo (barva sončevega zahoda) in bledo zlato. Nove barve bodo zaenkrat na voljo le uporabnikom pri T-Mobile ZDA.

V podporo novi ponudbi v prodajnem asortimanu BlackBerry naprav bo T-Mobile predstavil tudi nov dostopen in cenovno ugoden paket namenjen vsem uporabnikom BlackBerry. Za 9,99 dolarja mesečno bo uporabnikom na voljo paket z neomejeno uporabo e-poštnih storitev, ki omogočajo dostop do priljubljenih poštnih storitev kot so Yahoo, Gmail …

Pearl nudi tudi večpredstavnostne funkcije kot so kamera in glasbeni predvajalnik, poleg tega pa podpira tudi t.i. myFaves kar uporabniku omogoča dostop z enim dotikom do petih priljubljenih oseb. Torej je klic, SMS, MMS ali e-pošta priljubljeni osebi oddaljena le »klik«.

Ključne lastnosti BlackBerry Pearla vključujejo:

 • vgrajeni priljubljeni odjemalci za pomenke: AOL, Yahoo! Messenger, Gmail Talk in ICQ
 • vgrajena kamera z bliskavico
 • večpredstavnostni predvajalnik s podporo za slike, video in glasbo
 • internetni brskalnik
 • SureType tipkovnica
 • navigacijski biser
 • od govornika neodvisna prepoznava glasu in glasovno klicanje
 • Bluetooth
 • delovanje na štirih frekvenčnih področjih in podpora EDGE
 • barvni zaslon z 240 x 260 točkami
 • stereo izhod za slušalke in dodeljene tipke za glasnost
 • podpora microSD pomnilniškim karticam
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki