marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Nagrade za največkrat naložena zvonjenja


19.07.2006
Objavil: Marko Likar

Recording Industry Association of America (na kratko RIAA) je v svoj program nagrajevanja vključila 128 naslovov iz različnih glasbenih zvrsti. Kot zvonjenje se upoštevajo izseki iz pesmi (midi formati se ne upoštevajo v tej kategoriji).

Podobna oblika tega nagrajevalnega programa je že obstajala, vendar so ga sedaj izboljšali in upoštevajo dejstvo, da se ogromno sodobne glasbe posluša prek mobilnih telefonov.

Kadar bo zvonjenje naloženo preko spleta 500.000-krat, bo nagrajeno z nazivom ''Gold'', sledi mu ''Platinum'' z milijontim snetjem ter ''Multi-Platinum'' z vsakim naslednjim milijonom.

Mitch Bainwol, predstavnik RIAA, je dejal: ''Naš ''Gold & Platinum'' program je namenjen umetnikom, ki dosegajo uspehe na najvišji ravni. Z razvijanjem glasbene in mobilne industrije je dandanes ogromno možnosti uživati v glasbi najboljši izvajalcev. Ponudniki storitev omogočajo prenos glasbe, kjerkoli in kadarkoli, zato smo mnenja, da lahko uporabniki vedo, kaj je trenutno najbolj IN.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki