marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2009!


22.12.2009
Objavil: Thomas Bergant

En mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2009. Akcija izbora se je začela 20. novembra, zaključila pa 20. decembra ob polnoči.

Že pri lanskem izboru je "tekmovalcem" štrene mešal Apple s svojim iPhone 3G, letos pa je ta "premoč" novega modela iPhone 3GS bila še večja.

Eden izmed razlogov za tak uspeh je prav gotovo to, da je iPhone le eden, ostali proizvajalci pa imajo več modelov, ki si delijo glasove posameznikov. Tako sta si recimo Nokiina favorita N97 in 5800 XpressMusic razdelila drugo in tretje mesto. Četrto mesto je zasedel Samsung z modelom Omnia HD, peto mesto pa BlackBerry z modelom Storm 9500. Sony Ericsson je z modelom Satio zasedel šele šesto mesto. Vzrok "padca" Sony Ericssona tiči prav gotovo tudi v tem, da se je v preteklem letu v Sloveniji precej dogajalo okoli uvoznika in pooblaščenega servisa. Upajmo, da se bodo sedaj zadeve ustalile in da bo v naslednjem letu spet kakšen njihov model med prvo peterico.

Procentualno so prvi štirje modeli pobrali polovico vseh glasov, ki jih je bilo letos nekaj manj kot 2.000.Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2009 izbrali Apple iPhone 3GS.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo jutri, 23. decembra, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2010. Od jutri dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.

http://www.mobile.si/mobilnik-leta/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki