marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2009!


22.12.2009
Objavil: Thomas Bergant

En mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2009. Akcija izbora se je začela 20. novembra, zaključila pa 20. decembra ob polnoči.

Že pri lanskem izboru je "tekmovalcem" štrene mešal Apple s svojim iPhone 3G, letos pa je ta "premoč" novega modela iPhone 3GS bila še večja.

Eden izmed razlogov za tak uspeh je prav gotovo to, da je iPhone le eden, ostali proizvajalci pa imajo več modelov, ki si delijo glasove posameznikov. Tako sta si recimo Nokiina favorita N97 in 5800 XpressMusic razdelila drugo in tretje mesto. Četrto mesto je zasedel Samsung z modelom Omnia HD, peto mesto pa BlackBerry z modelom Storm 9500. Sony Ericsson je z modelom Satio zasedel šele šesto mesto. Vzrok "padca" Sony Ericssona tiči prav gotovo tudi v tem, da se je v preteklem letu v Sloveniji precej dogajalo okoli uvoznika in pooblaščenega servisa. Upajmo, da se bodo sedaj zadeve ustalile in da bo v naslednjem letu spet kakšen njihov model med prvo peterico.

Procentualno so prvi štirje modeli pobrali polovico vseh glasov, ki jih je bilo letos nekaj manj kot 2.000.Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2009 izbrali Apple iPhone 3GS.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo jutri, 23. decembra, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2010. Od jutri dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.

http://www.mobile.si/mobilnik-leta/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki