marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2009!


22.12.2009
Objavil: Thomas Bergant

En mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2009. Akcija izbora se je začela 20. novembra, zaključila pa 20. decembra ob polnoči.

Že pri lanskem izboru je "tekmovalcem" štrene mešal Apple s svojim iPhone 3G, letos pa je ta "premoč" novega modela iPhone 3GS bila še večja.

Eden izmed razlogov za tak uspeh je prav gotovo to, da je iPhone le eden, ostali proizvajalci pa imajo več modelov, ki si delijo glasove posameznikov. Tako sta si recimo Nokiina favorita N97 in 5800 XpressMusic razdelila drugo in tretje mesto. Četrto mesto je zasedel Samsung z modelom Omnia HD, peto mesto pa BlackBerry z modelom Storm 9500. Sony Ericsson je z modelom Satio zasedel šele šesto mesto. Vzrok "padca" Sony Ericssona tiči prav gotovo tudi v tem, da se je v preteklem letu v Sloveniji precej dogajalo okoli uvoznika in pooblaščenega servisa. Upajmo, da se bodo sedaj zadeve ustalile in da bo v naslednjem letu spet kakšen njihov model med prvo peterico.

Procentualno so prvi štirje modeli pobrali polovico vseh glasov, ki jih je bilo letos nekaj manj kot 2.000.



Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2009 izbrali Apple iPhone 3GS.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo jutri, 23. decembra, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2010. Od jutri dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.

http://www.mobile.si/mobilnik-leta/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki