marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

Revolut na voljo tudi v AppGallery in s tem na najnovejših Huawejevih mobilnikih


27.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei je sporočil, da so v trgovino z aplikacijami AppGallery dodali aplikacijo Revolut. Poteza uporabnikom naprav Huawei prinaša bogatejši dostop do finančnih storitev in storitev mobilnega bančništva, katero že uporablja preko 16 milijonov uporabnikov.

Revolut je eno največjih finančnih podjetij na svetu. Deluje v 35 državah sveta. Tako kot trgovina AppGalery, tudi Revolut spodbuja uporabo sodobnih tehnoloških storitev in želi pomagati uporabnikom, da prevzamejo nadzor nad svojimi financami. To jim je uspelo z vizualno prijetno aplikacijo, brezhibno uporabniško izkušnjo in zavezo k poenostavitvi uporabe finančnih storitev.

Dostop do revolucionarnih finančnih storitev

Tako Huawei kot Revolut sta zavezana spodbujanju inovacij in nudenju izboljšanih finančnih storitev končnim in poslovnim uporabnikom. Revolutova enotna platforma je zato zasnovana okoli popolne uporabniške izkušnje pregleda in upravljanja financ na enem mestu, saj z vsestranskim prikazom prihodkov, odhodkov in naložb omogoča popoln nadzor.

Revolut svojim uporabnikom ponuja neskončno možnosti, ki presegajo funkcije, ki jih nudi ena sama aplikacija. To je vidno v številnih finančnih izdelkih, kot so plačilne kartice in računi z več valutami ter ponudbami, kot je Revolut Stays za rezervacijo potovanj, ki nudi do 10-odstotno povrnitev denarja.

Na voljo je tudi Revolut Junior, storitev zasnovana za mlade med 6. in 17. letom starosti, zaradi katere je trgovina AppGallery popolna »destinacija« za dostop do globalnih aplikacij in digitalnih storitev pripadnikov generacije Z. Revolut poleg tega nudi številne naročniške račune (Plus, Premium in Metal), ki z dodatnimi ugodnostmi in manj omejitvami izboljšajo uporabnost finančnih storitev.

Revolut želi prek storitve Revolut Business podpreti podjetja, saj manjšim trgovcem omogoča, da svojim strankam ponudijo izboljšano izkušnjo plačil. AppGallery nadalje podpira Revolutovo vizijo opolnomočenja manjših trgovcev s tehnologijo, ki zagotavlja, da nobeno podjetje ne bo zaostalo.

»Navdušeni smo, da lahko uporabnikom trgovine AppGallery ponudimo odlično aplikacijo s toliko odličnimi funkcijami, kot jih nudi Revolut«, je povedala Siri G. Borsum, globalna podpredsednica za finance, vertikalni ekološki razvoj in partnerstvo pri podjetju Huawei Consumer BG. »Dostopnost finančnih platform, kot je Revolut v trgovini AppGallery, je usklajena z našim ciljem ponuditi uporabnikom povsod po svet najboljšo izbiro bančnih in finančnih aplikacij.«

Varnost je glavna prednostna naloga

Varnost uporabnikov je za Revolut prednostna naloga. Njegovi nagrajeni varnostni mehanizmi in sistemi za zaščito pred prevarami so zasnovani tako, da uporabnikov denar varujejo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Poleg tega ima tudi trgovina AppGallery svojo zbirko varnostnih protokolov, ki jih lahko partnerji izkoristijo, ko v njej objavijo svoje aplikacije.

Revolut je izkoristil več inovativnih naborov ekosistema HMS Core, vključno s Safety Detect Kit, Awareness Kit in Identity Kit, ki so osredotočeni na varnost. Zahvaljujoč temu so uporabniki aplikacije Revolut na napravah Huawei lahko pomirjeni glede varnega hranjenja podatkov, zaščite zasebnosti in zaščite pred varnostnimi grožnjami. Da bi ponudili optimalno izkušnjo uporabe, so se razvijalci Revoluta odločili še za integracijo naborov Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit in Nearby Services Kit.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki