marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Revolut na voljo tudi v AppGallery in s tem na najnovejših Huawejevih mobilnikih


27.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei je sporočil, da so v trgovino z aplikacijami AppGallery dodali aplikacijo Revolut. Poteza uporabnikom naprav Huawei prinaša bogatejši dostop do finančnih storitev in storitev mobilnega bančništva, katero že uporablja preko 16 milijonov uporabnikov.

Revolut je eno največjih finančnih podjetij na svetu. Deluje v 35 državah sveta. Tako kot trgovina AppGalery, tudi Revolut spodbuja uporabo sodobnih tehnoloških storitev in želi pomagati uporabnikom, da prevzamejo nadzor nad svojimi financami. To jim je uspelo z vizualno prijetno aplikacijo, brezhibno uporabniško izkušnjo in zavezo k poenostavitvi uporabe finančnih storitev.

Dostop do revolucionarnih finančnih storitev

Tako Huawei kot Revolut sta zavezana spodbujanju inovacij in nudenju izboljšanih finančnih storitev končnim in poslovnim uporabnikom. Revolutova enotna platforma je zato zasnovana okoli popolne uporabniške izkušnje pregleda in upravljanja financ na enem mestu, saj z vsestranskim prikazom prihodkov, odhodkov in naložb omogoča popoln nadzor.

Revolut svojim uporabnikom ponuja neskončno možnosti, ki presegajo funkcije, ki jih nudi ena sama aplikacija. To je vidno v številnih finančnih izdelkih, kot so plačilne kartice in računi z več valutami ter ponudbami, kot je Revolut Stays za rezervacijo potovanj, ki nudi do 10-odstotno povrnitev denarja.

Na voljo je tudi Revolut Junior, storitev zasnovana za mlade med 6. in 17. letom starosti, zaradi katere je trgovina AppGallery popolna »destinacija« za dostop do globalnih aplikacij in digitalnih storitev pripadnikov generacije Z. Revolut poleg tega nudi številne naročniške račune (Plus, Premium in Metal), ki z dodatnimi ugodnostmi in manj omejitvami izboljšajo uporabnost finančnih storitev.

Revolut želi prek storitve Revolut Business podpreti podjetja, saj manjšim trgovcem omogoča, da svojim strankam ponudijo izboljšano izkušnjo plačil. AppGallery nadalje podpira Revolutovo vizijo opolnomočenja manjših trgovcev s tehnologijo, ki zagotavlja, da nobeno podjetje ne bo zaostalo.

»Navdušeni smo, da lahko uporabnikom trgovine AppGallery ponudimo odlično aplikacijo s toliko odličnimi funkcijami, kot jih nudi Revolut«, je povedala Siri G. Borsum, globalna podpredsednica za finance, vertikalni ekološki razvoj in partnerstvo pri podjetju Huawei Consumer BG. »Dostopnost finančnih platform, kot je Revolut v trgovini AppGallery, je usklajena z našim ciljem ponuditi uporabnikom povsod po svet najboljšo izbiro bančnih in finančnih aplikacij.«

Varnost je glavna prednostna naloga

Varnost uporabnikov je za Revolut prednostna naloga. Njegovi nagrajeni varnostni mehanizmi in sistemi za zaščito pred prevarami so zasnovani tako, da uporabnikov denar varujejo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Poleg tega ima tudi trgovina AppGallery svojo zbirko varnostnih protokolov, ki jih lahko partnerji izkoristijo, ko v njej objavijo svoje aplikacije.

Revolut je izkoristil več inovativnih naborov ekosistema HMS Core, vključno s Safety Detect Kit, Awareness Kit in Identity Kit, ki so osredotočeni na varnost. Zahvaljujoč temu so uporabniki aplikacije Revolut na napravah Huawei lahko pomirjeni glede varnega hranjenja podatkov, zaščite zasebnosti in zaščite pred varnostnimi grožnjami. Da bi ponudili optimalno izkušnjo uporabe, so se razvijalci Revoluta odločili še za integracijo naborov Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit in Nearby Services Kit.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki