marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Resničnostni šovi na mobilnem Planetu


03.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Interaktivni resničnostni šov BAR lahko odslej spremljate tudi na Mobitelovem mobilnem portalu Planet. Na voljo so ogled dogajanja v živo prek kamer v stanovanju, povzetki preteklih oddaj, aktualne novice, posnetki najbolj zanimivih in vročih dogodkov ter predstavitve kandidatov.

Vsi obiskovalci pa lahko sodelujejo tudi v anketi, nagradnem kvizu ter naložijo dodatke za svoje mobilnike na temo šova BAR.

Najbolj priljubljen interaktivni resničnostni šov BAR je sedaj kjer koli in kadar koli na voljo tudi na mobilnikih. Uporabniki Mobitelovega mobilnega portala Planet lahko 24 ur na dan spremljajo dogajanje v stanovanju prek kamer v živo, spoznavajo kandidate v besedi in sliki ter prebirajo novice. Portal Planet omogoča tudi ogled povzetkov vseh dosedanjih oddaj BAR, posnetke najbolj zanimivih in vročih dogodkov ter kdo in zakaj je BAR zapustil. Obiskovalci BAR-a na mobilnem Planetu lahko izrazijo svoje mnenje, sodelujejo v anketi in nagradnem kvizu ter opremijo svoje mobilnike s tematskimi ozadji in temami.

BAR na Mobitelovem mobilnem portalu Planet obiščete v sklopih Novo in Prosti čas, omogočen pa je tudi hitri dostop do vsebin BAR tako, da enostavno pošljete SMS z vsebino P BAR na številko 1919.

Za ogled posameznega posnetka preteklih oddaj se uporabniku, poleg prenosa podatkov, zaračuna še 25 SIT (0,10 €), za ogled dogajanja v živo pa 5 SIT (0,02 €). Znesek se zaračuna ob prvem ogledu in velja za naslednjih 24 ur.

Prav tako pa lahko na mobilnem Planetu spremljate tudi resničnostni šov Avtonorija, katerega prav tako najdete v sklopu Novo in Proti čas. Ogled Avtonorije jer za razliko od Bara brezplačen, plača se le količina prenešenih podatkov.

Povezave:
Resničnostni šov Bar >> http://www.24ur.com/bar
Resničnostni šov Avtonorija >> http://www.radioekspres.si/avtonorija

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki