marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Remote Play je sedaj na voljo za serijo Xperia Z3


30.10.2014
Objavil: Dare Gliha

Po predstavitvi serije Xperia Z3 na sejmu IFA v Berlinu Sony Mobile Communications (Sony Mobile) in Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) predstavljata PS4 Remote Play za Xperia Z3, Xperia Z3 Compact in Xperia Z3 Tablet Compact.

Lastniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov serije Xperia Z3 lahko prenesejo aplikacijo PS4 Remote Play in pričnejo z igranjem svojih najljubših PlayStation 4 iger kjerkoli doma na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z brezžičnim kontrolerjem DUALSHOCK 4 preko domačega Wi-Fi-ja. Najnovejši dodatek družini PS4 Remote Play nudi igralcem še več možnosti za oddaljeno igranje PS4 iger; stran od televizorja, za tiste trenutke, ko televizor ni na voljo.

Kot dodaten bonus, po pozitivnem sprejemu PS4 Remote Playja za serijo Xperia Z3, bosta Sony Mobile in SCE prinesla v naslednjih tednih to inovativno funkcijo seriji Xperia Z2. Xperia Z2 in Xperia Z2 Tablet se bosta kmalu lahko povezala s PS4 in nudila PS4 Remote Play; tako se lahko uporabniki serije Xperia Z2 pripravijo na akcijo. Več informacij o PS4 Remote Play za serijo Xperia Z2 bo na voljo v prihajajočih tednih.

PS4 Remote Play je na voljo tudi za PlayStation Vita in PlayStation TV, ki bosta v Evropi na voljo od novembra 2014. Kakorkoli, pametni telefoni in tablični računalniki serij Xperia Z3 in Xperia Z2 bodo edini, ki bodo nudili to edinstveno doživetje igranja.

Da bo PS4 Remote Play še enostavnejši je na voljo nabor različne dodatne opreme in načinov za povezovanje in igranje – naj gre za uporabo GCM10 (Game Control Mount), vašega Xperia Z3 in DUALSHOCK 4 brezžičnega kontrolerja ali pa za nastavitev Xperia Z3 Tablet Compact kot zaslon na Bluetooth postajo z zvočniki BSC10.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki