marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

re:do z jasnim ciljem navdušuje uporabnike, sedaj tri mesece brezplačno


21.12.2023
Objavil: Dare Gliha

Mobilni operater re:do si je zadal jasen cilj spremeniti ponudbo mobilnih storitev v Sloveniji. Kar so naredili, ni naredil še nihče: omogočiti hitro in preprosto urejanje čisto vsega v mobilni aplikaciji. Potrebujete zgolj pet minut, da se naročite na storitev, prenesete elektronsko obliko kartice SIM (eSIM) na pametni telefon in sprožite prvi klic, torej ni potrebe po čakanju na fizično kartico.

Še so takšni, a jih je vse manj. Če menite, da je elektronsko kartico težko uporabiti, se motite. Postopek je preprost in predvsem odlično voden, tako da ga zlahka izvede vsak. Brez izjeme. Enako preprost in hiter je tudi preklic naročnine, za kar menijo, da kot zadovoljen uporabnik nikdar ne boste potrebovali. Sicer pa, kaj bi govorili. Dva tedna brezplačnega preizkusa bo dovolj, da se o revolucionarnosti ponudbe re:do prepričate sami.

Od preprostosti do preglednosti in brezskrbnosti

Poleg preprostosti, re:do kot zelo pomembno vrlino zagovarja preglednost. Od uporabnikov ne pričakuje podrobnega pregleda ponudbe in tehtanja med paketi, kajti nudijo samo enega. Toda ta je zasnovan tako, da je primeren za vse oziroma da nihče nanj ne bo imel pripomb. Kako naj bi jih imel, ko mu paket mesečno nudi neomejene klice, sporočila in podatke v Sloveniji. Tako ni bojazni, da bi zmanjkalo količin, kar prinaša dodatno brezskrbnost. Za vnaprej znano ceno 15 evrov mesečno. Je to veliko, malo ali optimalno? Prepričani smo o zadnjem, kajti tekmeci na trgu drastično omejijo hitrosti prenosa podatkov, ko prenesete več podatkov, kot operater misli, da jih potrebujete ali pa so naročniški paketi občutno dražji. Na oboje morate biti pazljivi in natančno prebrati pogoje uporabe storitve in preračunati, ali se mamljive cene v prvem letu dolgoročno splačajo.

Z re:do do treh mesecev brezplačne naročnine

Postalo je običajno, da operaterji prvo leto nudijo močno znižano mesečno naročnino, nakar jo v naslednjem letu dvignejo na veliko višjo običajno raven. Tako rahlo zameglijo visoke cene mesečnih naročnin. Šele ko izračunate mesečno strošek za dobo dveh let, upoštevajoč nižjo ceno v prvem letu, in višjo v drugem, ugotovile, da v večini primerov preseže mesečno naročnino na paket re:do. Kljub temu ne spijo na lovorikah. Meseca decembra se vam splača izkoristiti tri mesece brezplačne naročnine, s čimer se povprečna mesečna naročnina v dveh letih zniža celo na 13,13 evra. In to brez vezave. Kot vse ostalo, je pregledna, razumljiva in preprosta tudi ta ponudba. Podrobnosti o njej najdete na povezavi.

Še bolj kot doma je cenovna preglednost pomembna v tujini. Sploh v državah, kjer je mobilno gostovanje še vedno drago. re:do nudi dva pregledna načina. Naložite dobroimetje, nato pa v tujini storitve plačujete iz njega ali zakupite mednarodno opcijo. Ko dobroimetja zmanjka, se ustavi tudi poraba. Strošek dodatno omejite, če nastavite še limit porabe. Tako se ne more zgoditi, da bi po prihodu iz tujine prejeli račun z vrtoglavo vsoto. re:do in preglednost gresta z roko v roki. Prepričani ste lahko, da vas nikoli ne bo doletelo nepričakovano presenečenja, saj se o vsem odločata sami in vnaprej.

24-urna pomoč

Kljub temu da je aplikacija intuitivna in preprosta za uporabo, je v njej 24 ur na dan in vse dni v letu na voljo tudi prijazna pomoč. Pomoč nudijo člani ekipe in le poredko zunanji partnerji, kar v praksi pomeni, da boste vedno prejeli uporaben odgovor. Ker pa gre komunikacija preko aplikacije, ni potrebe, da vsakih znova delite svojih osebnih podatkov, se predstavljate in vsakič znova opisujete težave.

Ker živimo v času draginje, je odločitev za pravega operaterje mobilnih storitev, način, kako privarčevati dodaten evro. Koliko, je odvisno od trenutnega mesečnega stroška za mobilne komunikacije. Veste, kolikšen je, torej zlahka privarčujete razliko med ceno paketa re:do in ceno obstoječega paketa.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki