developer.tizen.org možno prenesti programski razvojni paket Tizen SDK (Software Development Kit)." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Razvojni paket Tizen SDK za Samsung Gear 2 in Gear 2 Neo


19.03.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je objavil, da je za nosljive naprave z operacijskim sistemom Tizen na spletni strani razvijalcev developer.tizen.org možno prenesti programski razvojni paket Tizen SDK (Software Development Kit).

Z novim razvojnim paketom Tizen SDK bodo za nosljive naprave, kot sta Samsung Gear 2 in Gear 2 Neo, na voljo mnoge aplikacije, ki jih razvija aktivna skupnost operacijskega sistema Tizen. Samsung še naprej ustvarja tehnologije nosljivih naprav prihodnosti, ob tem pa odpira nove možnosti za razvijalce aplikacij, poslovne partnerje in uporabnike.

Več kot 100 posebnih partnerjev bo uporabnikom Samsung Gear 2 in Gear 2 Neo omogočilo, da si z njihovimi aplikacijami pomagajo pri športu, nakupovanju, družabnih medijih, glasbi, novicah in spanju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki