marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Razpoke na zaslonih iPhona in ure Apple Watch so zdaj plačljivo popravilo


19.06.2024
Objavil: Dare Gliha

Razpoke na zaslonih iPhonov in ur Apple Watch so bile prerazvrščene med naključne poškodbe, kar pomeni, da jih standardna garancija ne krije več. To je posledica spremembe Applove garancijske politike.

Včasih to ni veljalo, saj so bile lasne razpoke (tiste, ki se pojavijo brez vidne točke udarca) brezplačno popravljene. Za iPade in računalnike Mac to še vedno velja, vendar so bili prodajalne Apple Store in pooblaščeni ponudniki storitev Apple obveščeni, da za telefone iPhone in ure to ne velja več.

AppleCare+ ima zaščito pred nenamerno škodo, tako da bo zamenjava zaslona v vrednosti 380 USD (za iPhone 15 Pro Max) stala le 29 USD. Slaba stran je, da boste plačali naročnino 10 USD na mesec (na voljo tudi kot 200 USD za 2 leti) ali več, če boste izkoristili zaščito pred krajo in izgubo.

Za zdaj ni jasno, kaj je spodbudilo spremembo pravilnika in kako dolgo bodo iPadi in računalniki Mac še imeli možnost brezplačnega popravila.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki