marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Razkritje modula kamere iPhona 16, ki potrjuje novo navpično postavitev


06.03.2024
Objavil: Dare Gliha

iPhone 16 bo imel na zadnji strani preoblikovano postavitev kamere, pri čemer bosta tipali tokrat postavljeni navpično, kar je nenavaden, a očiten približek Samsungovemu načinu izvedbe kamer.

Takšna ureditev je bila doslej že večkrat omenjena, sedaj pa je na voljo slika domnevnega ohišja kamere iPhona 16. In res sta na njej dve kameri postavljeni navpično in ne diagonalno, kot sta na iPhonu 15.

Informacijo je na Twitterju oz. X posredoval znani leakster Majin Bu, neodvisno pa jo je pri industrijskih virih potrdil tudi MacRumors. To je dejansko ohišje glavne kamere za projekt kamere "I-34", ki je po navedbah omenjenih virov namenjena uporabi v osnovnem modelu iPhone 16, ki bo izšel septembra letos.

S takšno navpično postavitvijo bi lahko Apple v iPhone 16 in iPhone 16 Plus uvedel prostorsko snemanje videa in prav to bi lahko bil na koncu razlog za spremembo - in ne Applova nenadna ljubezen do Samsungovih načinov.

Pričakuje se tudi, da bo iPhone 16 dobil gumb za akcijo, prenesen iz iPhona 15 Pro in iPhona 15 Pro Max, na desni strani pa bo imel dodatni gumb za zajemanje s tehnologijo senzorja sile.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki