marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Rage - eksluziva samo na mobilnikih


12.10.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Eden izmed večjih filmov letošnjega leta bo prvič brezplačno distributiran eksluzivno preko mobilnih telefonov.

Pretočljiv bo v sedmih delih, vseboval pa bo znana imena, kot so: Jude Law, Steve Buscemi in Eddie Izzard, režija bo v rokah Sally Potter.

Film je bil pred kratkim že na voljo za uporabnike iPhonov, a sedaj bo doživel polno premiero tudi za ostale modele po zaslugi belgijske IPTV Babelgum. Ustvarjalci filma označujejo Rage za: "Prvi film z eksluzivno premiero na mobilnih telefonih."

Sam koncept mobilnega formata je del vizije režiserske Sally Potter. Film namreč pripoveduje zgodbo o zakulisju v New Yorški modni hiši preko intimnih intervjujev, ki so posneti v načinu preko mladega šolarčka in njegovega mobilnega telefona.

Več o filmu si lahko preberete na: www.ragethemovie.com/mobile .

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki