marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

QuickTime predvajalnik za BlackBerry


22.01.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri podjetju QuickTime so objavili predvajalnik, ki se ga lahko pretoči neposredno na BlackBerry naprave.

Zadeva sedeva služi k predvajanju Applovih QuickTime video datotek. Predvajalnik omogoča tudi audiocaste (podobno kot podcasti): ABC News, AccuWeather.com, Clear Channel, Gaiam, MarketWatch.com, The Wall Street Journal in Westwood One.

Prvič pa bodo lahko uporabniki BlackBerryjev uživali v audiocastih brez dolgega čakanja na prenos. Prav tako bodo lahko uživali v ostalih funkcijah, kot so kreiranje "mojega kanala", kjer se bodo predvajali samo tisti audiocasti, kateri uporabnika dejansko zanimajo. Vsi kanali so redno posodobljeni, tako da bodo uporabniki obveščeni o aktualnem dogajanju kjerkoli, kadarkoli.

QuickPlay Media pa upravlja z vsemi aspekti QuickPlayer predvajalnika vključno z upravljanjem vsebin, naročnin, dostavo vsebin in plačevanje preko QuickPlay Mobile medijske platforme (MMP).

"Predvajalnik QuickPlayer omogoča uporabnikom bogato izbiro pri predvajanju vsebin. Tako bodo izdelki BlackBerry postali še bolj produktivni," je povedal Raja Khannaa, soustanovitelj QuickPlay Media predvajalnika. "Naša oznanitev predstavlja zelo važen mejnik pri evoluciji našega podjetja. S tem še krepimo naše dolgo razmerje z družbo Research In Motion."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki