marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

slikaRast prodaje slikovnih senzorjev za mobilni trg
12.10.2020

Čeprav zaradi še vedno trajajoče korona krize skorajda celoten trg beleži padce prodaje, pa je trg slikovnih senzorjev vseeno v vzponu. V prvem polletju 2020 je tako zabeležena kar 15 odstotna rast glede na enako obdobje lani, skupen prihodek v tem času pa znaša 6,3 milijarde dolarja.

članki

Quickoffice in SoonR sta sklenila partnerstvo


19.11.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Quickoffice in SoonR sta najavila partnerstvo pri skupnem razvoju odjemalec-strežnik rešitve, ki bo omogočala oddaljen dostop in zmožnost gledanja, urejanja in dodajanja v skupno rabo vsebine osebnega računalnika neposredno z uporabnikovega mobilnika.

Storitev, poimenovana Quickaccess, bo uporabnikom na poti kar z njihovega mobilnika omogočala dostop do vseh njihovih datotek shranjenih v namiznih in/ali prenosnih računalnikih, vključno z Office dokumenti, predstavitvami in slikami.

Z Quickaccess-om ni več potrebe po sinhroniziranju datotek med računalnikom in telefonom, do datotek pa naj bi bilo mogoče dostopati tudi, ko je računalnik ugasnjen. Kot dodatna funkcija pa bo t.i. potisno posredovanje dokumentov s telefona na računalnik s pomočjo nezaznavnega sistema za urejanje vsebine. Rešitev bo za uporabnike Symbian S60 na voljo v začetku leta 2008

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki