marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem HTC Desire 820 že na voljo


27.02.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC je z Desire 820 obogatil ponudbo telefonov na slovenskem trgu. Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem izboljša uporabniško izkušnjo na vseh področjih in je tako odličen spremljevalec tistih s hitrim tempom življenja. Uporabniki si lahko svoj HTC Desire 820 pri Si.mobilu po akcijski ceni zagotovijo že za 10 evrov na mesec.

HTC Desire 820 združuje vse: odličen zaslon, izvrstne fotografije, jasen zvok in moderen videz.

Telefon je pri Si.mobilu na voljo po redni ceni (brez vezave) za 359 evrov, uporabniki pa lahko sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje in si tako HTC Desire 820 zagotovijo v kateri izmed paketnih ponudb. V mobilnem paketu GIGANT je ob 12-mesečni vezavi cena telefona 300 evrov, s sklenitvijo naročniškega razmerja za 24 mesecev pa je možno odplačilo telefona za 24 mesečnih obrokov po 10 evrov.

HTC Desire 820 je prvi pametni telefon, ki se ponaša s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem Qualcomm Octa-Core. Izjemna hitrost omogoča nemoteno predvajanje vizualnih vsebin, igranje iger in videoposnetkov. Uporabniki lahko uživajo v hkratni uporabi mnogih aplikacij brez upočasnitve naprave in hitrem odzivnem času ob brskanju po spletu ter tako sledijo tempu, ki ga narekuje življenjskih slog.

Odlične funkcije telefona se v HTC Desire 820 prepletajo z elegantnim videzom naprave. Ljubitelji selfijev lahko z aplikacijo HTC EYE Experience združujejo fotografije ali videoposnetke, zajete s sprednjo in zadnjo kamero, ter tako ustvarijo, delijo in izkusijo več. Osnovna kamera s 13 milijoni in sprednja kamera z 8 milijoni slikovnih pik namreč omogočata zajemanje kakovostnih posnetkov na obeh straneh naprave. Telefon ima 2 gigabajta delovnega pomnilnika, 16 gigabajtov prostora za shranjevanje in razširljivo spominsko mesto do 128 gigabajtov. Zahvaljujoč 5,5-palčnemu (13,97 cm) zaslonu s HD-ločljivostjo 1280x720 slikovnih pik lahko uporabnik pregleduje shranjene vsebine ter ob tem uživa v jasnosti posnetkov in živahnosti barv. Stranska zvočnika s tehnologijo HTC BoomSound dodatno poskrbita za bogat in poln zvok, ki ustvari občutek resničnosti in omogoči podoživljanje prijetnih trenutkov na vsakem koraku.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki