marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Mobitel - prvi intervju z uporabo videotelefonije


19.02.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelovi uporabniki si lahko ogledajo prvi intervju, ki je v celoti opravljen s pomočjo videotelefonije. Lado Bizovičar je v njem za Mobitelov portal Planet na sebi lasten, domiseln način, predstavil zakulisje oddaje Tistega lepega popoldneva.

Mobitelovi uporabniki si lahko ogledajo prvi intervju, ki je bil v celoti opravljen s pomočjo storitve videotelefonija. V njem nastopa Lado Bizovičar, ki na svojstven način predstavlja zakulisje oddaje Tistega lepega popoldneva. V intervjuju je na ogled marsikaj, kar ostaja skrito televizijskim kameram. V intervjuju sodelujejo tudi številne druge znane osebe.

Mobitelovi uporabniki si video intervju ogledajo na mobilnem Planetu v vsebinskih sklopih Novo in Prosti čas. Za hitri dostop do vsebine lahko pošljejo SMS s ključno besedo P LADO na številko 1919. Tretja možnost pa je obisk mobilnega Video bloga. Ogled slednjega je v Mobitelovem omrežju brezplačen, uporabniki pa ga obiščejo z videoklicem na številko 187 187. Poleg intervjuja z Ladom Bizovičarjem so na Mobitelovem portalu Planet objavljeni tudi blogi drugih estradnih zvezd in mnogih uporabnikov, ki soustvarjajo prvi mobilni slovenski videoblog.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki