marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Mobitel - prvi intervju z uporabo videotelefonije


19.02.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelovi uporabniki si lahko ogledajo prvi intervju, ki je v celoti opravljen s pomočjo videotelefonije. Lado Bizovičar je v njem za Mobitelov portal Planet na sebi lasten, domiseln način, predstavil zakulisje oddaje Tistega lepega popoldneva.

Mobitelovi uporabniki si lahko ogledajo prvi intervju, ki je bil v celoti opravljen s pomočjo storitve videotelefonija. V njem nastopa Lado Bizovičar, ki na svojstven način predstavlja zakulisje oddaje Tistega lepega popoldneva. V intervjuju je na ogled marsikaj, kar ostaja skrito televizijskim kameram. V intervjuju sodelujejo tudi številne druge znane osebe.

Mobitelovi uporabniki si video intervju ogledajo na mobilnem Planetu v vsebinskih sklopih Novo in Prosti čas. Za hitri dostop do vsebine lahko pošljejo SMS s ključno besedo P LADO na številko 1919. Tretja možnost pa je obisk mobilnega Video bloga. Ogled slednjega je v Mobitelovem omrežju brezplačen, uporabniki pa ga obiščejo z videoklicem na številko 187 187. Poleg intervjuja z Ladom Bizovičarjem so na Mobitelovem portalu Planet objavljeni tudi blogi drugih estradnih zvezd in mnogih uporabnikov, ki soustvarjajo prvi mobilni slovenski videoblog.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki