marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Končno prve slike telefona Android


29.09.2008
Objavil: Igor Prešeren

HTC Dream oziroma Google Phone se je končno pojavil na več slikah iz katerih je razvidno precej več o tem telefonu. Kolikor je videti, oblikovalci telefona vendarle niso zašli v oblikovalske skrajnosti, zato smo jim lahko hvaležni, kakor tudi za vsa ostala majhna presenečenja, ki jih telefon skriva sebi.

Mobilnik naj bi luč sveta ugledal v roku štirih mesecev, torej najverjetneje do božiča.
Telefon ima verjetno Touchscreen zaslon, kljub temu da ima drsno QWERTY tipkovnico, ki se skriva pod zaslonom.

Količina različnih brezplačnih in plačljivih aplikacij, ki se nahajajo na izdelku, za katerim stoji Google je velikanska. Tako se zdi, da dlje časa ko čakamo na ta telefon tako dlje časa čakamo na dostojnega tekmeca iPhonu.
In to je lahko samo dobra novica.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki