marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil letno poročilo za 2019
03.04.2020

Huawei je objavil letno poročilo za leto 2019, v katerem je razkril stabilno poslovanje. Globalno so prihodki od prodaje so v letu 2019 znašali 111,6 milijarde EUR, kar je 19,1 % več glede na lani. Čisti dobiček je dosegel 8,15 milijarde EUR, denarni tok iz poslovanja pa je presegel 11,88 milijarde EUR, kar je 22,4 % več v primerjavi z letom prej.

slikaPrvoaprilska šala: Google – Huawei in Apple – Samsung, korona sili proizvajalce telefonov v neverjetna partnerstva
01.04.2020

Verjetno ste že ugotovili, da je današnja novica zgolj prvoaprilska potegavščina. Izmišljena novica in pripadajoče slike so nastale kot sodelovanje s portalom Tehnozvezdje. Ker se nam zdi potegavščina simpatična jo puščamo v branje tudi za bodoče dni.

slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

članki

Prvi rojstni dan ...


05.03.2006
Objavil: Thomas Bergant

Pa smo ga dočakali - prvi rojstni dan vašega in našega portala mobile.si! Lansko leto točno petega marca smo odstranili geslo iz prve strani portala, ki ste ga takrat lahko brali, če ste v brskalnik vpisali URL www.mobile-si.net ali www.mobile-si.com.

Domene mobile.si na začetku delovanja še nismo mogli registrirati, ker so bila Arnesova pravila takrat še tako stroga. Vendar se je to spremenilo in kakšen mesec po splavitvi smo lahko začeli uporabljati ime, ki ga uporabljamo še danes.

V enem letu smo naredili kar precej. Med drugim smo proti koncu avgusta lani spremenili zunanje obličje portala in delno tudi navigacijo po strani, vsebinsko pa smo nadaljevali tisto, kar smo si zastavili ob začetku delovanja. Med letom se nam je pridružilo še nekaj novih sodelavcev in s skupnimi močmi nam je uspelo ustvariti to, kar lahko spremljate iz dneva v dan.

Pa poglejmo malo statističnih podatkov po enem letu delovanja.

Napisali smo 428 prispevkov (tujih in domačih novic ter raznih člankov), testirali smo 60 telefonov, 29 kosov dodatne opreme, 10 dlančnikov, na področju predstavitev novosti pa smo vam opisali 123 mobilnikov, 10 dlančnikov in 14 kosov dodatne opreme. Skupaj to pomeni v enem letu kar 673 napisanih vsebin.

Na tabli imamo skoraj 800 prijavljenih uporabnikov, ki so v tem času napisali preko 18.000 sporočil. V album smo skupaj naložili preko 27.000 fotografij. Na diskih našega strežnika smo zasedli že skoraj osem gigabajtov podatkov, na mesec pa ustvarimo skoraj trideset gigabajtov prometa. Vsak dan nas obišče preko 1200 obiskovalcev, ki pogledajo več kot 8.000 strani. Številke so suhoparne, zato vas raje vabimo na ogled ostalih vsebin, ki so vsekakor bolj zanimive.

Ob tem jubileju se vam celotna ekipa mobile.si zahvaljuje, ker nam zaupate in pridete vsakodnevno na obisk.

fotografije
komentarji