marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Prva naslovnica posneta s telefonom!


13.05.2017
Objavil: Thomas Bergant

Nina Pušlar v teh dneh krasi naslovnico znane slovenske ženske revije in tudi ta fotografija je bila posneta s telefonom Huawei P10 Plus. Aleš Bravničar, sicer velik mojster fotografije, jo je ujel nasmejano in razigrano – takšno kot jo poznamo z njenih nastopov.

"Fotografiranje naslovnice z ekipo Huawei mi bo ostalo v spominu kot prvo fotografiranje, ki je bilo posneto s pametnim telefonom, tako da vsekakor nekaj, kjer smo vsi skupaj orali ledino," pove pevka, ki te očara na prvi pogled (nasmeh, pravzaprav)! Slišimo jo na radiu, vidimo na odru, nedavno nazaj pa tudi v TV reklami

Portreti in profilne fotografije na družabnih omrežjih so še vedno najbolj pogosti motiv fotografiranja. Tega se zaveda ves medijski svet. Telefoni pa danes omogočajo, da lahko odlično fotografijo ujame prav vsak – brez velikih fotoaparatov in posebnih objektivov. In čeprav je portretna fotografija prava umetnost je s Huawei P10 kamero, ki je nastala v sodelovanju z Leico, dosegljiva tudi za vas.

Nina in Nina: popoln par
Naslovnica revije je nastala v sodelovanju Nine Pušlar in priznanega slovenskega modnega fotografa Aleša Bravničarja. K temu sodelovanju se je priključila tudi vrhunska ekipa: oblikovalka Nina Šušnjara, ki je Nino Pušlar oblekla v svoj čudovit modni kos. Mimogrede, tudi Susnjara je navdušena uporabnica Huawei telefona. Naličila jo je Maja Šušnjara, ki ji Nina pri svojem make-upu že dolgo zaupa, njene lase pa je ves čas snemanja imel pod kontrolo priznani slovenski frizer Gusty Jesenko.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki