marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Prodaja pametnega telefona Huawei P8 Lite presegla 10 milijonov


05.02.2016
Objavil: Dare Gliha

Huawei je oznanil, da je prodaja pametnega telefona P8 Lite, samo devet mesecev po lansiranju telefona v Evropi prejšnjo pomlad, presegla 10 milijonov. V skupnem seštevku je P8 serija dosegla več kot 16 milijonov uporabnikov po celem svetu.

Leto 2016 se je za Huawei začelo s hitrim tempom, saj so postavili nov rekord s prodajo več kot 12 milijonov pametnih telefonov v januarju – impresivnih 93% več kot januarja 2015. Letošnji januar je bil tudi četrti zaporedni mesec, v katerem je Huawei prodal več kot 10 milijonov pametnih telefonov v enem mesecu. Z vse večjo prepoznavnostjo in kontinuirano globalno rastjo, interes potrošnikov za Huawei naprave vztrajno narašča.

Uspeh se nadaljuje od leta 2015, v katerem je Huawei prodal 108 milijonov pametnih telefonov – 44% več kot v letu 2014 – in s tem trdno usidral na tretje mesto vodilnih svetovnih proizvajalcev pametnih telefonov in na drugo mesto med ti. androidnimi napravami.

Telefon Huawei P8 Lite je prvi Huawei-jev pametni telefon, ki je dosegel večje prodajne številke na globalnem trgu kot na Kitajskem, kar kaže na prodor Huawei-jeve globalizacijske strategije in potrjuje učinkovitost Huawei-jeve globalne tržne strukture.

Moderni dizajn, ki je značilen za P serijo, prinaša popoln spoj elegance in vrhunske tehnologije. Različni kontrastni odtenki ter tanek in moderen videz prinašajo občutek miru in spokojnosti. P8 Lite uporabnikom prinaša mladostno energijo in nižjo ceno, zato ni čudno, da povpraševanje narašča v rekordnih številkah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki