marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Nokia N96 se bo začela prodajati prvega oktobra


19.08.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Če ste se naveličali ostro zaobljenih robov in občutka, da držite v rokah opeko, potem boste lahko kmalu svojo Nokio N95 zamenjali za Nokio N96. Prvega oktobra bo Nokia namreč pričela prodajati Nokio N96 v Veliki Britaniji pri vseh operaterjih, omenjen pa ni zgolj operater O2.

Ali pa Nokia tako kaže zobe in so se odločili, da svojega paradnega konja ne bodo ponudili operaterju, ki prodaja iPhone … To je seveda malo verjetno, a vseeno uporabniki storitev operaterja O2 ne bodo mogli kupiti Nokie N96 po subvencionirani ceni.

Nokia N96 se bo poizkušala kosati z Applovim iPhonom, vsaj dokler Nokia ne bo na trg poslala svojega težko pričakovanega modela 5800, bolj poznanega pod imenom Tube. Naj vas spomnimo, to bo prvi Nokiin mobilnik, ki bo imel nameščen operacijski sistem S60 Touch, od katerega vsi veliko pričakujemo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki